fbpx

Васил Василев: Правителството се готви да падне! Може да сдъвчете партийния си билет от ГЕРБ, ако Цветанов отиде в…

Предприемачът Васил Василев, председател на фондация Василеви, написа любопитен пост в социалната мрежа, в който обяснява как правителството се готви да падне и какво предприемат хора от висшите етажи на властта.
Ето какво написа Василев в личния си профил във фейсбук:

„Правителството се готви да падне. Завинаги. Възможно е това да стане до края на март.

Първо плъховете взеха да напускат кораба. Бъчварова, най-вярното куче на Борисов, бяга в Израел. Московски вече изчезна към Черноморската банка. Някой си Лъчо, наричан Мозъка, се изтеглял към Софийския университет. Професор щял да става. Ако и Цветанов потегли като посланик към Париж, може спокойно да сдъвчете партийния си билет от ГЕРБ.

Второ, от ГЕРБ разпространяват феноменалното прозрение, че очаквали руска намеса в изборите. Разбирай – в тяхна вреда. Т.е. те не само знаят, че падат, но и че ще загубят следващите избори. И вече са подготвили обяснението за загубата. Причината за поражението може да изглежда инфантилно поднесена, но сигурно ще бъде приета за правдоподобна от по-лековерната членска маса.

 

На това правителство да се потърси най строга отговорност , а не да остави без надзор! То е лесно така с наши пари пак да си живеят живота! Съд, конфискация на имуществата им и публична смърт!Няма прошка за продажници!!!!

А,бе я кажи как си приватизирал хладилния завод и си затвори устата.

А бе да се махат и без това народа ги мрази ! Никой не им вярва вече и няма да гласуваме за тях !

Скъпи изстрадали пенсионери,дано издържим и да се порадваме на бягащите плъхове, желая Ви го от сърце!

Какво ще правите с КРИБ(Канибали,разбойници,изменици и бандити),начело с един от най-миризливите хибриди от амеба,лешояд,хиена,чакал и гнусен крокодил, Кирил ДомуЗа? Тези гадове ще подкупят всеки един, за да продължават да крадат. както правеха и досега!? Те трябва да се изчистят до корен, иначе язък за усилията!Да се изчистят всички посолства и европейския парламент от комунистически изродчета от рода на Станишев,Пирински и подобни, защото тези мърши ще обявят бойкот на всичко което маже да им попречи да мародерстват и крадат народа както правят вече от около 90 години.

точно ти ли бе господинедругар

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!