fbpx

Ванга казвала, че късметът идва в къщата с помощта на 6 предмета, ето списъка

Дори не подозирате на какво вълшебство са способни тези неща, на които феноменалната Ванга е обръщала специално внимание, пише електронното издание „За жената“. Според нея има особено значение да обърнем внимание на четвъртия предмет в списъка.

1) Mед

Ванга казвала: “Мед в къщата – просперитет в къщата“. От незапомнени времена се смята, че най-вече доста се харесва меда у дома. Това са невидими същества, които охраняват спокойствието и комфорта в дома ви.

2) Подкова на входа – за късмет ..

Първият предмет, който мъдрата баба Ванга назовала, била подковата. Тя казвала: “Дръж подкова на входа за щастие и успеха ще намери пътя към твоя дом, конят винаги носи късмет, а на коня какво му е необходимо – подкова”.

3) Финикова палма и върба

Знаменитата баба Ванга казвала: “Палмата от семето расте. Нека тя защитава тебе и да пази твоя дом и Христос да славиш винаги. Върбата да се съхранява в дома от година на година, от година на година. Тя ще донесе доброта, богатство и успех във всичките ти дела. Първи твой приятел и помощник. ” Засадете семе от палмово дърво и го оставете да расте. Смята се, че финиковата палма е свещено растение, което почиства дома, способства за разпространението на доброта и чистота, отблъсква нечистотията.

4) Сапун

За сапуна Ванга казва: “Вие живеете бързо, страхувате се, че няма да успеете на време и всъщност приемате нещата повърхностно. Имате ли нещо против да прекарате няколко минути, опитвайки се да мислите за същността на нещата, които толкова често са част от всекидневния живот? Сапунът използвате само за физическо пречистване, но в действителност той може да ви даде много повече. Обикновеният сапун определено необходимо е да бъде в дома ти, той ще ви служи вярно, и всяко зло и нечистотия ще измие. ” Погледнете в магазина за обикновен сапун – без никакви химикали, само с натурални съставки.

5) Чесън

Поставете чесън в ъгъла на общата стая, близо до тавана, за да прогоните злите духове: “Искаш ли да защитиш себе си и къщата си от уроки и зли духове, изплаши ги с чесън. Те не го обичат и ги е страх, и в къщата, където има чесън, никога дявол не може да се задържи. Както се е появил, така и бързо ще избяга.”

6)Икона

Идете в църковния магазин и си изберете икона, която ще се превърне в помощник за цял живот. Можете да обмислите избора си, но най-добре е да погледнете иконите и да изберете тази, която ви носи най-голямата радост”, казва Ванга. Иконата ще бъде вашият верен приятел и в трудна ситуация ще ви утеши, надежда и радост в мъката ще донесе, и вълненията ще успокои. Основното нещо е да се обръщате с цялото си сърце към иконата вместо да я използвате, за да утоли вашите нужди”. 7)Черен камък Голямата пророчица Ванга казва: “За да бъде сънят добър, трябва да си намерите помощник, който да ви пази. Затова ще е полезно да намерите крайпътен черен камък, най-незабележимия. Ако донесете такъв камък в къщата си, никога няма да имате проблеми със съня.”

 

От кой пръст на крака си изсмукахте тази идиощина?

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!