fbpx

Валери Симеонов: Работи ли парламентът? Работи. Добре ли работи? Добре. Значи няма криза

За кворума не съм особено притеснен, не виждам парламентарна криза. Това заяви председателят НФСБ и депутат от ПГ на „Обединени патриоти“ Валери Симеонов пред журналисти във връзка с обявеното от ПГ на „Воля – Българските родолюбци“, че напуска парламента, пише novini.bg.

,,Мога да коментирам факти, които са налице до момента. Не съм видял някой да напуска или да се провали до момента кворума сутрин. Ако това се случи, да го коментираме. До момента има само изявления. Дълг на всеки народен представител е да ходи на работа. По този повод ние внесохме предложения за промяна на правилника“, разясни Симеонов.

Той посочи, че му е комфортно, когато ги няма БСП.

,,Приемат се законите с едно добро темпо. Парламентът работи ли? Работи. Добре ли работи? Добре работи. Не виждам криза“, заяви още Симеонов.

Лидерът на НФСБ обясни, че предстои да се обсъди с коалиционния партньор ГЕРБ как ще се процедира с внесените промени в Правилника на народното събрание.

,,Не знам, отложиха го по някакви причини, ще настояваме да се разгледа. Хората очакват да видят такава справедливост, каквато се вижда във всяка фирма и държавно учреждение. Как така ще отсъства някой от работа и ще продължава да получава 1/3 от заплатата. Това са 1200-1300 лв. Ние ще настояваме да се разгледат промените в правилника“, посочи Симеонов.

Остатъците в парламента не сте легитимни, не представлявате голяма част от българското общество. Като приемем колко хора не са гласували , вие остатъците не сте достатъчен кворум и в момента се явявате узурпатори на властта в България. По-този начин вие още повече отблъсквате нашето доброжелание да ви търпим. Затова добрволно хвъргайте пешкиря и като се прибере Буда-лето от старнство се саморазпускайте. Вие вече достатъчно се натоварихте, накемерихте, оядохте, изакахте, окепазихте, изложихте и представлявате реална заплаха за държавата и нашия живот. Изберете мирния път, бир да имате 400 американси войници под ръка. Ще ви смажем и с тях, а те пишман ще станат , че са дошли на наша земя. Вън Разбойници !

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!