fbpx

Важни седем дни, които започват от днес! Ето какво показват звездите за всяка зодия

източник: Monitor.bg

Овен

9-и е ден на фатално привличане, на срещи и връзки, от които по някакъв начин може да пострадате или сами да влезете в капани на страсти и амбиции. Тенденцията в неделя е към генерални промени в начина ви на живот и в отношенията с другите. Родените в последните дни на зодията, които по принцип са си водачи, развяват първи знамето на промените и повеждат хорото. Не се ограничавайте, яжте на корем със съзнанието, че в този ден не се пълнее. 11-и е ден за пророчества и за предаване на мисли на разстояние. Засилват се телепатичните контакти, може да ви се обадят точно хората, за които мислите непрекъснато. Вечерта е провокативна, а скандалите имат тенденция да се разрастват и пряко да засягат не само личния, но и професионалния ви живот в следващите дни. 12-и започва провокативно, някой ви качва кръвното, а и вие не прощавате грешките на другите. Очертават се скандали и разправии. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но само ако не наврежда никому. Ако счупите нещо е лош знак. На 13-и сутринта ставате нервни и си го изкарвате на половинката и децата. Но с напредването на деня ви идват печеливши идеи, които в следващити дни ще донесат победи и признание, а може би и пари в брой, с които да омилостивите тези, които сте обидили. На 14-и важното да се свърши до обед, след това до 15-и на обед тъмни сили се разпореждат в живота ни.

Телец 

За събота се препоръчват солови акции, а не работа в екип. Някой се опитва да печели и пробива в живота на ваш гръб. На 10-и сутринта предстои някаква неочаквана промяна, която ще ви вкара в конфликти с любимите хора, но пък може да даде възможност да печелите повече и да се внедрите в престижна ниша. Участвайте в конкурси и творчески изяви, подредете изложби и се рекламирайте по всички възможни начини. В живота ви може да се появи неочакван благодетел. Прошка е. 11-и е ден за връзки с чужбина. Обадете се на роднини и приятели, уговорете пътуване и гостуване. Очаквайте предложения от чуждестранни фирми. Неблагоприятен ден за любовни срещи и авантюри, но преговорите за работа ще дадат добри резултати. На 12-и ще получите важна информация по клюкарските канали. Пазете си документацията, прибирайте на сигурно място квитанции и бележки. Може да изплагиатствате чужда идея, но и от вашите някой ще се възполва. 13-и започва с конфликт, но до вечерта успявате да намерите нещо търсено отдавна и да вдигнете нивото. В този ден сме близо до важни източици на сила, ресурси и пари. Канидатствайте по спонсорски програми. Не се отказвайте от допълнителна работа. На 14-и късметът ви работи сутринта, след това до петък на обед нищо важно да не се предприема. За уикенда планирайте ремонти и строителни дейности.

Близнаци 

9-и е ден на фатални влияния и неочаквано привличане, което ще ви отдалечи от семейните и приятелски интереси. Но в неделя на Сирни заговезни, за грешка ще има и прошка. Поискайте прошка от тези, които сте пренебрегнали и дано ви я дадат. Луната върви на среща с Уран. Очертават се експлозивни реакции и конфликти, ако някъде и в нещо сме прекалили. Съберете се на трапезата пред витата баница. Не е време за диети, в този ден не се пълнее, независимо какво и колко ще изядете. 11-и е ден за преговори с чужбина. Осветляват се въпроси от взаимен интерес, получавате важни информации, а това ще помогне да действате от позиция на силата. На 12-и очаквайте провокации. Всяка ваша дума ще се изтълкува превратно. Не правете излишни коментари, не давайте интервюта. Вечерта Луната навлиза в Близнаци. Вероятно ви чакат на две места и двете трябва да посетите. Важното за 13-и да се свърши следобед, когато лесно ще преодолеете различията, ще спечелите съюзници, ще намерите нужните ви лекари и лекарства. Препоръчват се пътувания и командировки. На 14-и бъдете първи на гишетата за вадене на документи и разрешителни. От обед до 15-и на обед е нужна активна самозащита от чернотата наоколо. Всичко ще се прави на тъмно. В петък вечер залагате основите на нов бизнес и нова любов.

Рак

Настоящият период започва тежко и рисково за родените в третата декада. Съботният ден се свързва с прегрешенията, с грехопадението, с компроматната игра и фалшивите връзки. Трудно ще се измъкнете от фатално привличане, което може да ви разведе или да навреди на работата и имиджа ви в обществото. Отложеното за неделя ще мине много по-добре, ще стабилизира връзките, ще помогне да стопите дистанциите и да прекарате семейно чудесни часове заедно. Хапнете си наволя, няма да напълнеете, а и от понеделник започват постите. На 11-и контролирайте емоциите, преговаряйте за договори и хонорари, гонете си интереса, но не давайте възможност на  недоволстото да ви завладее. Радвайте се на това, което ви се дава. 12-и е денят на петела. Разменят се важни информации, води се компроматна война, използва се всяка възможност за елиминиране на конкуренцията. Внимавайте какво къде оставяте, какво казвате и с кого се срещате. На 13-и се включват фините енергии, усещате къде бъркате. Коригирайте се с извинения и жестове на внимание. пътувайте, преговаряйте на място без посредници. Сънищата от тази вечер показват с какво е добре да се занимавате занапред. Важното за 14-и да се свърши по най-бързия начин. Към обед получавате някакви неприятни знаци и съобщения. Чак в петък следобед облаците се разнасят.

Лъв 

Препоръчва се уединение в съботния ден. Не излизайте на преден план, използвайте посредници и движете работата си зад кадър. Очертават се ползи и придобивки при работа на свой терен и със свои средства. В неделя ще имате моменти на силно емоционално напрежение. Ще плачете и ще се радвате. Не прикривайте чувствата си, така ще разберете кой наистина ви е приятел или враг. Вечерта предстоят тежки признания в любовта. Луна, Венера и Марс сключват тежки аспекти със Слънцето ви. Очертават се раздели, някой се готви да замине за чужбина, а престоят му може да се окаже много дълъг за взаимните ви чувства. Обърнете внимание на храната, не е време за диети, не се ограничавайте поне в тази посока. 12-и е ден зареден с провокативност, с желание за намеса и влизане в чужда територия. Всичко, което оставите без надзор или загубите ще се превърне в компромат. Внимавайте какво си пожелавате, защото наистина може да се случи и получи. На 13-и имате на пръв поглед само два варианта, но до вечерта и трети може да се появи. Добре е до 14-и на обед да изберете именно него. Опитайте да пробиете ледовете в отношнията у дома и на работното място. Една блага дума наистина ще отвори железните врати на недоверието и обидата. До петък на обед властват тъмни сили, отложеното за 15-и следобед ще тръгне по правилата.

Дева

9-и е ден на пасивност и почивка. Не се включвайте в публични изяви и съвместни дейности. Може да попаднете под негативно влияние. Отложеното за неделя ще ви донесе радост, приятни моменти с близки и приятели и някакава особена промяна, която ще се отрази благотворно на връзките и работата ви. Ден на протегнатите ръце и на взаимното опрощение. Хапнете си наволя, от утре започват постите, но в този ден храната изцяло се усвоява и се превръща в енергия. 11-и идва с желанието за разширение, за излизане от местата на ограничение и за пътуване в нова посока. Някой ще купи еднопосочен билет, а друг вече е в самолета. В този ден разстоянията нямат значение, лесно се преодоляват и кризите в отношенията. На 12-и сутринта ще свършите много добра работа, но с напредването на деня се разсейвате с дреболии и важното ви убягва. Някой ще се опита да избяга от отговорност, а друг ще ви предаде споделяйки с околните тайните, които сте му поверили. Затваряйте си устата, за да не дадете храна на ламята-клюка. 13-14-и ще бъдат тежки дни за амбицията ви. Не планирайте старт на нови дейности и следете знаците на съдбата. Особено неблагоприятно за връзките ви ще е на 14-и вечерта, когато ще попаднете под информационно затъмнение и всяко решение ще е грешно. От обед на 15-и навлизате в силен и творчески период.

Везни 

9-и може да стане щастлив или нещастен поради личния ви избор. Съветът е в този ден да не работите в екип и да не позволявате да ви въздействат странични хора и фактори. Вероятно е да има целенасочено действие от някого за промяна на личния ви избор. Отложеното за неделя ще мине много по-добре, в радост и веселие. Ден на прошката. Съберете се заедно на трапезата, колкото и да изядете няма да напълнеете. Решете семейните въпроси без бавене, чака ви натоварена седмица. Символ на 11-и е птица излизаща от облаците. Изясняват се много неща в деловите и приятелски връзки. Подновете контакти, от които в миналото сте печелили или са ви носили радост. 12-и е ден на провокации, на странично предизвикани конфликти и скандали. Печелят хората, които могат да работят вербално и да налагат идеите си на другите. Счупеното е лош знак. Повишава се рискът от престъпления. Ще ви се иска да замажете неприятната истина, но така ще дадете комромат в нечии ръце. Не се обвързвайте с никого, не започвайте дълготрайни проекти и връзки до 13-и на обед. От обед на 13-и до 14-и на обед правите силен ход, печелите пари и протекции. Вечерта не отсъствайте от дома, независмо колко приятни варианти ви се предлагат. В петък важното да се насрочи за следобед, когато ще имате повече възможности за свободен избор.

Скорпион

В събота ще доминирате в средата си, ще се ползвате от подкрепата и съдействието на близките. Работете в тесен семеен кръг. Вечерта може да се случат събития, които коренно ще променят планове и програми. Ще се наложи да се съобразявате с чужди амбиции и условия. В следващите два дни ще плащате и за чуждите удоволствия, ще срещате противопоставяне, а някъде се се отиде и към поставяне на ултиматуми. Периода 10-12-и не е добър за операции на гласни връзки и щитовидна жлеза. Контролирайте страсти и емоции, не си позволявайте странични забежки. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не преговаряйте по имотни въпроси и не споделяйте интимности. Родените около 10 ноември ще бъдат под голямо емоционално напрежение. Не взимайте решения нито за приключване, нито за започване. Запазете неутралитет във връзките до 13-и на обед. Една изпусната или накриво казана дума може да ви вкара в разправии, които в момента не са ви нужни. От 12-и на обед до 13-и на обед ще свършите много добра работа и може да очаквате добра печалба. След това до петък на обед не бързайте да вкарвате нови хора и нови проекти в основната си работа. Очертават се провокации. От петък на обед навлизате в силен тридневен период. Започнете ремонти, преустройства и премествания на нова база. Не пестете труд и материали.

Стрелец

На 9-и не вредете на природата, не сечете дървета и не късайте цветя.  Почивайте повече, работете самостоятелно и не позволявайте намеси, ако искате да успеете в начинанията си. 10-и е ден за прошка, родът се събира, миналото остава на заден план. Пътуайте, проявете емоции, покажете чувства. Хапнете без задръжки. Това е единственият ден в месеца, в който не се пълнее. 11-и ви зарежда с емоцията на една връзка от разстояние. Осъществете контакт с приятели и близки в чужбина. Денят е благоприятен за кандидитстване за работа в чуждестранна фирма. Някой ще получи отговор на отдавна подадена молба. 12-и започва с успех и възможност за издигане в служебен план, но до вечерта някой ще се опита да ви подложи крак и да ви елиминира от престижни позиции. Навлизаме в деня на вербалната магия. Който няма нужното дар слово и съответните познания губи позиции. Ограничете контактите в мрежата. Важното за 13-и свършете следобед , но за родените около 5-10 декември няма да има мира и спокойствие. Чуждо тяло се опитва да се промъкне в личната ви вселена. На 14-и до обед е време за командировки и лечения. От обед до 15-и на обед проблемите при вас ще никнат като гъби, ще бъдете подложени на атаки по всички линии на живота и личната ви инициатива. В петък следобед ситуацията се успокоява.

Козирог

Не планирайте за събота колективни мероприятия и публични изяви. Съвместните инициативи ще ви струвят скъпо, ще отнемат от енергията и времето ви и ще носят повече негативи. Не позволявайте на непознати да се присламчват към компанията ви. Вечерта прекарайте в тесен кръг. 10-и ще донесе много радости и сладости, ще стопи дистанциите и ще сближи семейството. Даваме си прошка и търсим такава. Диетите са противопоказни, от понеделник започват постите. 11-и е ден на преобразяването. Постъпете така както ви идва от вътре, както го чувствате и усещате. Участвайте в конкурси. Търсете ново място за развитие тук или в чужбина. Вечерта в живота ви може да се появи благодетел, с когото първоначално може да влезете в конфликт. 12-и е провокативен ден, може да разберете скривани от вас информации и тайни, за които някой ще плати или ще ви се извини. Денят сбъдва пожеланията. На 13-и предстоят рокади, които може да ви изстрелят в благоприятна орбита, да повишат рейтинга ви в обществото и бизнеса. Сега е момента да се обединяват ресурси и интереси, да се подновяват връзки, с хора, с които и преди добре сте работили. На 14-и до обед уредете поне една важна среща. От обед до петък на обед властват тъмни и агресивни сили. Приберете се навреме след работа. Родените в първата декада ще бъдат поставени пред труден избор.

Водолей

9-и носи изкушения, опити за намеса в личния ни живот и избор. Не позволявайте да ви въздействат, не търсете консултанти и посредници, всичко важно свършете сами и без да търсите съюзници или съдружници. В този ден „общата работа е срам за майстора”. В неделя нищо не става така както сте го планирали. Може да се разминете с едно гостуване или да ви дойдат неканени гости. Ще чувствате болезнени липси в този ден, в който родът се събира и си даваме прошка. 11-и предизвиква личната ви активност с неочаквани предложения от чужбина. Не давайте прибързан отговор и не притискайте никого с личните ви условия. Да не се започва нова връзка и нова бизнес инициатива. Изневерите ще ви струват скъпо, а и здравето е нестабилно. На 12-и не споделяйте идеи, мерете си приказките. Ден на вербалната магия. Важното да се свърши вечерта или в края на работното време. Не позволявайте на околните да надничат в работната ви кухня. Конкуренцията не спи. 13-и ще ви даде възможност да направите пробив в средата си, да спечелите нечие доверие и да привлечете стари приятели за съвместна работа. 14-и има своята светла и тъмна половина. Важното да се свърши до обед , а след това до 15-и на обед не се опитвайте да се доказвате. В петък вечер поставете отношенита си на нова база. Планирайте ремонти и преместване за уикенда.

Риби 

На 9-и десет пъти помислете преди да вземете каквото и да било решение. Ден на фатално привличане и негативни влияния, целящи личното ви обсебване и вкарване в източващи силите и ресурсите ви програми. Вечерта предстоят неочаквани обрати. В неделя чакайте желан подарък и още по желано присъствие. Ден на прошката. Изглаждаме отношенията си, забравяме миналото и гледаме само напред. В този ден храната изцяло се превръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. Яжте наволя, няма да напълнеете. Започват постите, така че сега е момента да угодите на сетивата. 11-и е дълбоко интуитивен ден. Ще ви се обаждат тези, за които мислите, а и вие се обадете на приятели, които са далече и им кажете, че ви липсват. Уреждате пътуване, учене или работа в чужбина. Ден на телепатичните контакти. Вечерта една врата ще се затвори, особено ако направите прибързани признания. Не говорете преди да сте уредили нужните пари и документи. 13-и изисква да се направи разбор на връзките. Обърнете гръб на миналото, не се чувствайте виновни за постъпките си, ако те са направени с чисти мисли и любящо сърце. Ден за пътувания и командировки. Ще намерите нужните лекари и лекарства. На 14-и си късате нервите и срещате неразбиране. От 15-и следобед навлизате в силен и успешен период.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

Блиц Новини
Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Кадри БТВ Вече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как Алек Младенов заряза две дами на финала на „Ергенът“ и то чрез видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв начин не са очаквали точно този развой …

error: Content is protected !!