fbpx

Българските отбори ще направят фурор в Европа, даже и Левски

Майкъла с оптимистична прогноза за Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пловдив

Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локомотив Пловдив ще преодолеят първите си съперници в евротурнирите. Това прогнозира анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Разградчани срещат унгарския гранд Ференцварош в първия кръг на Шампионска лига, докато „червени“ и „сините“ играят съответно с черногорския Титоград и словашкия Ружомберок в Лига Европа. „Смърфовете“ пък чакат победителя от двойката Радник Биелина (Босна и Херцеговина) – Спартак Търнава (Словакия). Ето какво каза Майкъла пред нашата медия за всички двойки поотделно:

За Лудогорец: „Ференцварош беше възможно най-тежкият съперник на старта. Помним миналата година как МОЛ Види отстрани Лудогорец. Няма да е лесно. Дано новите попълнения се приспособят бързо. Прави се добра селекция с футболисти от висока класа. Въпросът е да се напаснат. Очаквам равенство в Унгария и победа в Разград. После ще бъде елиминиран и победителят от двойката Дюделанж – Валета“.

За ЦСКА: „Титовград не е пречка. На „Армията“ направиха много трансфери още преди подготовката, което е отлично. Очаквам поне трима от новите играчи да се превърнат в несменяеми титуляри. После ще се справим и с Осиек. Големият плюс срещу хърватите е Люпко Петрович, който познава съперника много добре. Освен това в клуба всичко е на ниво, редовни заплати и т.н. Проблемът на ЦСКА ще е в Първа лига, където единствено може да затрудни Лудогорец, но не и да го детронира“.

За Левски: „Даже и Левски ще се класира за следващата фаза. Ружомберок е сред топ отборите в Словакия, но очаквам „сините“ да продължат. Козът им е Петър Хубчев, който е отличен треньор. Закъснява се със селекцията, но най-силният трансфер там беше направен. Казва се Васил Божков. После ще е по-лесно срещу АЕК Ларнака или Петрокуб“.

За Локомотив (Пд): „Няма значение дали съперникът им ще е Радник или Спартак Търнава. Тук говорим за три равностойни отбора. Локо (Пд) вече показа, че умее да изненадва и очаквам да го направят отново. Така сториха и срещу Ботев Пловдив на финала за Купата на България“.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!