fbpx

България днес: Мишо Шамара вдига с кран

Емигрантски живот отвъд Океана

Рапърът слезе от ТИР-а, започна нова работа

От реденето на рими до вдигането с кран!

Поредна житейска трансформация изживява рапърът Мишо Шамара, който от няколко години живее със семейството си в САЩ. Певецът с пиперлив изказ временно слезе от ТИР-а, с който дълго време си изкарваше прехраната, и започна работа отвъд Океана като кранист, пише www.bgdnes.bg.

„Дигам всичко (бел. ред. – правописът е запазен)“, похвали се Шамара с кадър в социалните мрежи. Той не се притеснява от бачкаторския си емигрантски живот и е категоричен, че в САЩ се чувства много добре и не иска да се връща в България. В Америка са двете му деца и жена му, като наследникът му дори гради рап кариера.

Новата работа на рапъра предизвика вълна от подигравки срещу него. В социалните мрежи го разкритикуваха, че не приляга на рап легенда да работи като кранист. Други го нападнаха, че никога не е бил добър певец. Факт е, че Мишо направи десетки хитове у нас, имаше продуцентска компания и успяваше да продава милиони копия от албумите си.

Преди време Шамара си купи камион, с който да си вади хляба в Чикаго. През 2014 година хип-хоп изпълнителят се установи със семейството си зад Океана. Първоначално Шамара бил с туристическа виза, но намерил начин да си извади легално разрешително за работа. Изкарал шофьорска книжка и съответно получил право да управлява МПС.

Първоначално Биг Ша, както е модерният му псевдоним, започнал работа като шофьор на голям камион във фирма на българин. Кръстосвал Щатите и получавал по 15 долара на час. След като спестил някой и друг лев, решил да си купи собствен превоз. За успешния бизнес на Шамара потвърди и колегата му Устата, който преди години беше на турне в Америка. „Видяхме се. Пийнахме по няколко уискита. Той ми сподели, че вече има собствен камион. Справя се добре и няма намерение да се връща у нас“, разказа Устата.

„Обикновено хората по света работят. За разлика от България, тук като работиш здраво, получаваш и добри пари. Пък у нас само си мислят, че работят, пък непрекъснато в кафенетата стоят. И после се чудят защо нямат пари!“, изригна Шамара. Той пусна видео, в което обясни, че някои месеци взима по 6000 долара, докато в България ще получава не повече от 500 лева.

Прав е! У нас наистина труда не се заплаща коректно. Важното е , че се труди , а не кибичи по кафенетата. Щом е успял да си вземе семейството, знае за какво иде реч. Дерзай и не се хаби за миналото, млад си и пред теб е бъдещето. Успех!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Дара лудо влюбена в годеника си

Кадри БТВ Вечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки хора на участниците. Всеки от тях остави сърцето и душата си на сцената на бляскавото шоу. Тази вечер танцувахте за любимите си хора, не само за точки и престиж. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и …

Блиц Новини
Рязката смяна на температурите носи огромен риск

Кадри Нова ТВ От няколко дни синоптиците тръбят за големи температурни амплитуди. След дни със стойности около и над 30 градуса ще застудее изведнъж. Това е като шок за организма и неговата адаптация.Това може да ни може да се изправи пред различни предизвикателства. Едно от основните последствия от рязката смяна …

Блиц Новини
Шеф Токев коментира козунаците от 200 лева: Органичните яйца са много скъпи

кадри bTV „Порше” или „Ферари” не струват колкото един „Фиат”, този коментар направи шеф Андре Токев по повод рекордната цена от 200 лева за килограм козунак по Великден. В „Преди обед” по bTV той обясни, че един майстор трябва сам да си поставя цената, а не клиентите да я определят. …

error: Content is protected !!