fbpx

„България днес“: Вдовицата Емил Шарков показа новия си мъж (снимка)

Източник: „България днес“, снимка: Инстаграм

Вдовицата на убития при полицейска акция командос Емил Шарков – Милена, показа новия си мъж. Миската се появи на светско събитие с гаджето си, слагайки край на спекулациите дали е обвързана или не.

Двамата предпочитаха да не афишират отношенията си в България, но след последния романтичен воаяж решиха, че повече няма да се крият. Двойката се появи заедно на модно събитие и по всичко личеше, че са безкрайно щастливи заедно.

Новият мъж на Милена–Лъчезар е изпълнителен директор в най-големия фасилити мениджмънт холдинг у нас. Той ръководи близо 2500 служители и над 300 корпоративни клиенти. Въпреки натоварената си програма, бизнесменът все пак успява да намери време и да заведе любимата си на ваканция в чужбина. Двойката обиколи Рим, Пукет, Дубай, а наскоро посетиха и Прага, пише в. „България днес”.

В социалните мрежи към тях често се отправят въпроси дали обмислят годеж, сватба и деца, но двамата мълчат загадъчно по въпроса. Там обаче е пълно с техни снимки, докато с покойния й съпруг въобще липсват.

Въпреки това Милена запазва фамилията на съпруга си–Шаркова и с нея спечели титлите „Мисис България 2008”, „Мисис Континентал 2009” и „Мисис дама на годината 2012”.

„Темата за любовта в живота ми е твърде лична и не бих желала да говоря по нея”, лаконична е Милена по повод новата си връзка.

както се казва умрелият си е умрял а и тази не жали много за убитият си съпруг

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

Hell's kitchen
Симона и Митко се събраха в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Драмата и междуличностните отношения взеха връх в Кухнята на Ада. Вече не се обръща внимание толкова на готвенето. То в повечето случаи се оказва провал и при двата отбора. След един такъв неуспех на вечерна резервация от предаването си тръгна и Славейко, като сините останаха само трима. …

error: Content is protected !!