fbpx

Българин отговори на министър, който предлага да продадем земята си: Не я пипайте, само тя ни остана

Думите на министъра на икономиката Емил Караниколов пред Народното събрание, с които той на практика предложи да се пробава българската земеделска земя на чужденци (срещу инвестиции), предизвикаха силно безспокойство сред хората. Мнозина видяха риска хората в страната ни окончателно да станат икономически зависими от външните капитали.

Един българин даде кратък, но много трезв и точен отговор на предложението на министъра:

Земята е последното нещо, на което не е посегнато. В момента 1дка земеделска земя върви средно около 1000-1200лв. за декар. Сега си представете, че може да се купува земя от чужденци. Богати турци, китайци, англичани, немци и т.н. ще изкупят земята ни. Ще бъдем роби в собсвената си страна не само в преносния, но и в прекия смисъл на думата.

За съжаление, дали управляващите ще чуят гласа на народа за пореден път зависи единствено от тях.

Това за кой ли не път доказва тезата , че нашите политици не само не работят в името на хората които са гласували за тях, а дори против себе си и собствените си и държавни интереси.
Най вероятно тази шайка пладнешки разбойници скоро след мандата си ще напуснат окрадената всеобщо държава и ще се окаже ,че така наречената българска маса е гласувала за съвременните „поп Кръстьовци“, каквито са 99% от българските „народни омърсени представители“.
Затова и 90 % от възрожденската българска литература не се преподава вече в българските училища…
Работата си е за революция , но няма кой да я поведе, щото хората ни винаги са предпочитали кръчмите пред сериозно отстояване на правата си….
Активните личности понасроящем в България за сега са си добре, а пък другите способни са в чужбина!
И така всички ние само си губим времето да пишим и приказваме!

Ами продажниците само това могат-да продават.Да продадат 1300 годишната ни история,защото техните наследници вече не живеят тук и се “срамят да се наречат болгари“ ,а тези, които са останали,да се чудят чии “поданици“ да се именуват. Позор!!!

Има шепа хора който не ги интересува че политиците ни докараха до просешка тояга но реагират че управлението и добро и буквално пише
Мръсна комунистическа сган
Би трябвало да се засрамят но не тях не ги интересува да се запази България. Това са продажници като управляващите ни

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Покрай Капките Джулиана Гани стана диджей

„Като две капки вода“ помогна на единствената участничка, която не е професионална певица или актриса, да добие популярност и повече хора да видят способностите й. Досега тя се представя повече от добре. Липсата на умения компенсира с много старание и упорита работа. Трудното е, не просто да изпееш или да …

Блиц Новини
Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“. Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на …

USA news
A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days

A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days 44-year-old Maxim Lutii, an influencer and blogger, admitted to the court in Sochi, Russia, that he is guilty of the death of his one-month-old son Cosmos. Maximus Lutius wanted to raise his …

error: Content is protected !!