fbpx

БСП по стъпките на Орбан – 6400 лв. за второ дете

Социалистите тръгнаха по стъпките на Орбан в Унгария и ще борят демографската криза със завишение на помощите за раждане на дете, пише „Канал 3“.

Така, за раждане на второ бебе в семейството, от БСП ще дават по 6400 лв., обяви соцлидерката Корнелия Нинова при представянето на алтернативния бюджет на столетницата.

Помощта обаче е за работещи и осигуряващи се семейства. Социалистите го предвиждат, защото държат на семейното подоходно облагане и данъчни облекчения за младите семейства, обясни соцлидерката.

Това е изключително нужна мярка за насърчаване на раждаемостта при демографската катастрофа, която е налице, мотивира се Нинова. „Има такива практики по света като в Унгария“, направи сравнението тя.

В сметката си за макрорамката от партията са предвидили и преизчисляване на всички пенсии.

Нинова напомни, че всяка година социалистите предлагат алтернативен бюджет и всяка година от ГЕРБ го отхвърлят агресивно. Но в крайна сметка се получавало така, че те през 2018 г. са изпълнявали бюджета, предложен от червените. Разликата била само в някакви 50 млн. лв. Изводът на соцводачката е, че ГЕРБ не изпълнили техния бюджет, а този на БСП.

Кой ще ги получава ,ако не работещите родители.Циганите ли пак?

С
Четете: четете добре: само за работещи и осигурени лица.

А вече родените бебета ще останат на слънчева светлина ли?

Госпожо Нинова а майки които са студенти им дават майчинство 100 лева защото нямя трудов стаж отговорете как да имат като учат и с тези детски могат да купят 1 кутия мляко за няколко дни как да се наемат с това да имат второ

ДА ЦИГАНИТЕ ЗАЩОТО УМЕЯТ ДА СЕ ЛЮБЯТ

ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАКТО КАЗВА НИНОВА ЗА ДА СЕ НАСЪРЧИ РАЖДАЕМОСТТА , А ОТ ТАМ И УВЕЛИЧЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА.

Не даване на пари на ръка, а намаляване на данъците на родителите с повече деца. Имаш повече деца, плащаш по-малко данъци…хората са го измислили отдавна.
Но за да плащаш по-малко данъци трябва да работиш, т.е. насърчават се семействата, които работят да имат повече деца. Трябва да се насърчават качествените хора да имат деца…то за количество и сега си имаме хора.
Пари на калпак е най-вредната практика.

Правилно-работещи,исигурени и със средно образование-стига сте давали само на ромите.Да се помисли и за ранно пенсиониране на многодетните майки.

И от къде ще ги извади партията тия пари, за да ги дадат. Само това се чудя.
А дано, ама на дали.

Когато ми дадат 3200 тогава ще се празна . Тия комунистки много лъжат . Наебеш и после се чудиш кво да идеш . Те си взимат милионите без въобще да се разкрачат ( от бюджета разбира се )

Боже колко са смешни . По тяхно време закриха сумати дет градини та още им сърбаме попарата сега ще им дават пари да раждат.Ужас . Я да вземат да върнат дет градини па тогава да раздават народни пари

Да правиш неграмотно и първично секс , не е любов. И животните раждат.
Важно е да осмислиш защо правиш деца – за да получаваш помощи или да създаваш грамотни и достойни български граждани , за които можеш да се грижиш сам и да им осигуриш нормален живот .

И БЕЗ НАСЪРЧАВАНЕ ЦИГАНИТЕ ЩЕ РАЖДАТ ПО ПЕТ ШЕСТ

МАЙ МИРИШЕ НА ПОДГОТОВКА И АГИТАЦИИ ЗА ИЗБОРИ

Анонимен,детските градини ги закриха по време на Гроб…

Грешите,поне в София ги закри Станишев,а ги строи Фандъкова

ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАХТЕ, КОГАТО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ИНДЕКСАЦИИТЕ НА ПЕНСИИТЕ БЕШЕ НАПРАВЕНО В 43-ТО НС ОТ НЕЗАВИСИМИЯ ДЕПУТАТ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ? ЗАЩО СЕГА СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ Е НАСТЪПИЛА ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА? ЗАЩО НЕ НАПИСАХТЕ ТЕЗИ НЕЩА ПЪРВОНАЧАЛНО В ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ВИЗИЯ/ВИЖДАНЕ/ ЗА БЪЛГАРИЯ“? ЗАЩО СЕ СЕЩАТЕ СЛЕД 29 ГОДИНИ РАЗРУХА НА БЪЛГАРИЯ? НЕ Е ЛИ ВИНОВНА И ВАШАТА ПАРТИЯ ЗА ТАЗИ ОГРОМНА РАЗРУХА?

Хаха…
Отново евтина предизборна агитация!
Да, ама не, никой не ви вярва вече?!
Партията столетница има огромна заслуга за дереджето на България в момента!
А и промитите мозъци които сляпо им вярваха все повече намаляват…

Ами нейните деца са в Америка там ще вдигат раждаемостта

Не ,че умеят да се любят ,а че са прости и не могат да се пазят.

Ами защото по време на БСП едни от младите избягаха в чужбина ,а другите спряха да правят деца.

Едно от хубавите неща, които трябва да се случат в България.

Ami za tezi koito imat po 3 detsa kavo shte predvidite s edni detski nemojem da izhranvame detsata si s tezi 43 lv iskame i nie uvelicenie

Това важи ли за циганета те ще станат милионери

КОГА БЕ..? ПРЕЗ КОМУНИЗМА ИМАХМЕ И ПО 5 ДЕЦА..

27 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!