fbpx

Брутален арест! Ченгета свалиха младеж от автобус и го повалиха на земята (Видео)

Млад мъж бе наказан с белезници и поваляне по очи на земята на софийска спирка. Видео как двама полицаи са притиснали младия мъж и го закопчават се появи в социалната мрежа Facebook. Случката се разиграва близо до трамвайна спирка, в района на метростанция „Западен парк“, съобщи потребител на Facebook.

Той е озаглавил видеото си: „Билети и карти за проверка“. „За един билет!“, чува се мъж, който се възмущава зад кадър. „Хората на спирката, станали свидетели на цялата ситуация твърдяха, че е задари билет. Това се и чува в клипа. Каква точно е предисторията – не мога да ви кажа, започнах записа веднага след като видях случващото се“, пише Атанас Янакиев.

Клипът, публикуван от него, е получил над 600 реакции и е споделен над 100 пъти само за час. Коментарите са над 200, в които хората се възмущават от тежкото наказание. „Това момче е от Люлин. Казва се Дидо и има епилепсия и въобще не е добре, получава постоянно припадъци“, пише в един от тях.

Според информация на Dnes.bg младежът е арестуван, защото е псувал и обиждал полицаите.

„Опасен гратисчия“, иронизира друг, а трети пита дали ако момчето беше син на някой от полицаите, щяха да се отнесат така с него. „Позор за българската полиция“, заключава жена в коментара си. „За милиони няма закони, за кокошка няма прошка…“, обобщава друг коментар.

„Убийците са на свобода, а те тръгнали да се правят на велики на момче без билет“, допълва трети. Има и защитници на акцията.

„Правилно! Няма да плащаме всички останали като попове, а други да са големи тарикати. Винаги съм се изумявал как редовни пътници защитават нередовни от контролите“, пише потребител.

Може да го свалят от автобуса и да му налажат глоба. Този метод на насилие , може да му причини някоя болест.

Това е голямата ни полиция.Това е България.

Това е голямата ни полиция.Това е България.ЗАЩО? ЗАЩОТО Е ИСТИНАТА.ТОВА Е ГОЛЯМАТА И СПРАВЕДЛИВА ПОЛИЦИЯ.ВИЕ НВМАТЕ СМЕЛОСТ ДА ГО ПУБИКУВАТЕ.Защо?

Не това е диктатура затова имигрираха със семейството си искамнормален живот за децата си

Нещастници мръсни да ви еба маиката боклуци !!!!!!!

Пълни комплексари.Това е бг.полицията. А после се чудят защо никой не ги уважава.

Някъде прочетох, че извикали полицаите за съдействие и те го закопчали защото не си давал личната карта!Аз ли нещо не съм разбрала или тия са полудели?От къде на къде ще си дам аз или който, и да е личните документи на контрольорите на градския транспорт питам?Това ако не е превишаване на права, здраве му кажи!И полицаите и контрольорите са за уволнение!

Горкото момче! Защо търпим това унижение, бе хора?

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!