fbpx

Борисов: Тази партия съм я създал, за да се бори с корупцията, естествено е ударите да са страховити

Като се прибера, ще събера колегите и ще преценим, ако има такова нещо, ще си понесат последствията. Това обяви министър-председателят и лидер на управляващата партия ГЕРБ Бойко Борисов по повод информациите за апартаментите на Цветан Цветанов и Цецка Цачева и възникналите спекулации как двамата водещи кадри на партията са се сдобили с тях, предаде Канал 3.

„Ние нашите последствия ще си ги понесем, дали ще е петно, дали белег. Тази партия съм я създал, за да се бори с корупцията, да се бори с корупцията на комунистите вече столетия. И тя благодарение на българския народ им нанесе толкова поражения, многократно, колкото нито една друга партия в историята на България. Естествено сега ударите върху ГЕРБ да са страховити.Но тя има смисъл тази партия само ако изпълнява това, за което е създадена. Как ще оневиним БСП за лагерите? Ще кажете, че това е отдавна – но те не са се отказали от историята си. Националните катастрофи, съсипването на икономика, банки. Ако ГЕРБ са приели закон в парламента, който облагодетелства някой, … законът изчезва”, каза още премиерът.

„Имах с всичките разговори по телефона. Обясняват ми, 100 процента всичко е законно. Върнете и закона, който приеха борците срещу корупцията – да го видим, да го почетем малко – той звучи като виц, коментира Бойко Борисов от Брюксел.

Относно горещата тема от европейския дневен ред, а именно излизането на Великобритания от Европейския съюз той заяви: „1000 дни не стигнаха, а в същото време имаме готов договор. Имаме папка с решения, 98% нещата са договорени“.

Той изрази и позиция, че хората трябва да преценят дали да има високо строителство в градовете. Даде пример с Брюксел и Лондон, където също има високи сгради и запита риторично – „там няма ли протестиращи“.

„Хубаво ли е да има високи сгради? Като минавам по „Цариградско шосе“ и гледам сградите – те са красиви. Дават съвсем друг облик на града. Но ако искат колиби – колиби. Глас народен, глас божи. Ние живеехме в колиба – две стаи и баня. Със сестра ми в една стая, докато бяхме и студенти, включително. Майка и татко в другата стая”, каза Борисов.

„Колкото съм за единение и мир. Толкова неща се правят добри и само с общи усилия можем да се измъкнем от този тежък свят. Снощи говорих и с Могерини, и с Ципрас. Говорихме си с Кипър, че ако имаме готов интерконектор, на юг-север се създава още една възможност за газопренос. Имаме рядък шанс да го направим”, допълни премиерът.

За взаимоотношенията си с президента Румен Радев обясни, че той „лично му е докладвал и терористичните актове, и за това, което правим в икономиката. Лично аз – два пъти”.

vsichi sa komunisti,koi bivshi koi nastoqshti kajete kak da se upravqt neshtata, nqma upravqne.

Я виж ти едни комунисти да се присмиват на други ! На това се вика наглост ! И не само цвък, цеца , а и вежди и зам.министъра на спорта – ОСТАВКИ ! Защото иначе всички скоро изчезвате завинаги !

Боко,спри се ,ще остарееш още и вече няма да си секссимлол на жените1 а тогава…? Сега за апартаментчетата и колибите- Цвуки,Цуци ,Веждичката,зам бегачката и знам ли още колко живеят в апартаментчета,а защо не кажеш колко живеят още в комунистическите колиби и днес и защо живеят там още? Защо не кажеш на колко осигури комунистически колиби,които не са от Герб и твой протежета??? Защо не се оттървеш от твоето обкръжение започващо с „Ц“ и да започнеш да слушаш хора с ум и знания,та и ние да напуснем колибите….С народна любов…!

То един секс символ е…С накъкана пръчка да го сочиш.

С дявола ортак ще стане,за да е на власт!

ще се Оправят некъдърнико неграмотен. И комунистите не ти наляха ум в простата гербаджийска тиква

Нямам думи.Само философи в тая държавица брей.

Осъзнай се Бойко след тия скандали как имаш очи да гледаш тоя народ Пенсионерите с 200 лв пенсия а твоите гъзолисци 220 000 470 000 ги нямат за нищо Как ги изработват Какво толкова работят крадливите палачи на народа

VARI GO PE4I GO TIKVATA SI E TIKVA ILI KAKTO KAZVA6E EDIIN Y4ITEL CARVAL OBYVKA NE STAVA A SA6TO TEKA I TI GO PLUE6 TOI SE MIIEEE TAPAK

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

Блиц Новини
Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Кадри бТВ Радослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с играта си в „Стани богат“ тази вечер. Радо, който изгражда системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на ключови битки от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна лесно до първата си сигурна сума от …

error: Content is protected !!