fbpx

Борисов с горещ коментар за ситуацията между Русия и Украйна в Черно море

Не е искано разрешение досега от България за присъствието на чужди кораби в Черно море, заяви премиерът Бойко Борисов в кулоарите на парламента, съобщи БЛИЦ. Той призна, че е прочел същото като медиите, а именно, че САЩ са пристъпили към подготовка за изпращане на военни кораби в Черно море, което съобщи Си Ен Ен.

Изключително съм тревожен, тъй като е голямо напрежение, това не е някакъв случаен инцидент и въобще не мисля, че е случаен инцидент и от двете страни, коментира Борисов по повод инцидента между украинските и руските плавателни съдове преди дни, когато украинският кораб навлезе в руска територия, а руснаците арестуваха моряци. Изпращането на кораба от САЩ е мярка „в отговор на действията на Русия против Украйна в Керченския проток“.

„Когато разрешаваме, това става с разрешение на МС, към момента няма, но и аз като вас прочетох, че ще идват. Винаги съм считал, че Черно море трябва да бъде място за туризъм, газопроводи, фериботи“, отсече Борисов. Той не скри, че вече е провел и провежда разговори с всички страни в конфликта. „Това би объркало и плановете за „Турски поток“. В едни такива условия се преговаря много трудно, най-вече обаче има значение за нашия туризъм“, завърши Борисов.

Краварите искат да спрат Газопроводите през Турция / Черно море / и през Германия / Северен поток, щото увисват като прани гащи. Но това наказва нас двояко. Ако ма далновидни политици ще мислят за страните и хората си , а не за измисленото лайняно НАТО. Монката да отива да пасе !

Най-вече има значение за „нашия Мир“

След като нямат разрешение от България и след като не са поискали такова то значи че това е престъпление спрямо територията на България.

А защо в момента се вкарва закон в парламента за издаване на български лични карти на чужди войници на територията на България?

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!