fbpx

Борисов събра в МС Сидеров, Симеонов и Каракачанов да се разберат помежду си

Голям коалиционен съвет на управляващите от ГЕРБ и ОП се е състоял тази сутрин в Министерски съвет от 9.00 часа с участието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и тримата водачи на Обединени патриоти – Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов. По неофициална информация на Канал 3 в сградата все още се намира Волен Сидеров, който разговаря с вицепремиера в оставка в кабинета му.

Пръв сградата напусна другият вицепремиер на Обединени патриоти Красимир Каракачанов. Той отиде на среща с иранския министър на отбраната. Каракачанов отново се присъедини към другите двама партньори в ОП малко по-късно около 12:30 часа, за провеждането на малкия коалиционен съвет.

Тогава ще се проведе и официалното заседание на малката коалиция – в Министерския съвет и под взора на премиера Бойко Борисов, а не в Партийния дом, закъдето бе планирана от 14.30 днес.

Извънредните совалки между лидерите на управляващата коалиция забавиха с повече от половин час заседанието на Тристранката. Социалният министър Бисер Петков и неговата заместничка Зорница Русинова, плюс синдикати и работодатели чакаха повече от половин час в Гранитната зала да се появи председателят на НСТС Валери Симеонов.

След около 40-50 минути бе обявено, че по причини, които са известни на всички, Валери Симеонов не може да участва в заседанието, на което трябва да се приеме законопроектът за личната помощ. За негов заместник бе определен социалният министър Бисер Петков, който откри заседанието на социалните партньори.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!