fbpx

Борисов спешно привика Маринов и Горанов заради хакерския удар по НАП

Премиерът свика Съвета по сигурност

Премиерът Бойко Борисов е събрал Съветът по сигурност на Министерския съвет заради хакнатите сървъри на НАП.

При Борисов са всички шефове на специални служби, финансовият министър Владислав Горанов, вътрешният Младен Маринов.

Както БЛИЦ писа бази данни с милиони записи от сървърите на НАП бяха разпространени вчера от хакери.

По-рано вътрешният министър Младен Маринов потвърди, че става въпрос за хакерска атака. Подозренията са, че е организирана от Русия.

Каквото гадно стане в България и няма обяснение за него, бившата БКП или Русия са виновни.Стига втотолкова!!! Слу

Службите да си свършат работата!!!

Всеки ден свиква по-някой негодник. Те не знаят какво е оставка, но знаят какво са големи заплати. За нанесени щети съд и затвор. За РО има съд и прокуратура,а ГЕРБерите нищо. Така не се управлява държава. Според министър е застрашена националната сигурност. Ка закви са взетите мерки в реална измеримост. Съд, прокуратура затвор и незабавни оставки от високопоставени служители.

АНОНИМЕН Затвор ,да върнат откраднатото и до живот на някоя кариера,не да ги храним пак в затвора.

Не напразно чехите си измислиха свой девиз : Далеч от Москва ! И имат такова право !

На всяко некадърно управление му е виновна Русия.

Като на всеки калпав мъжки полов орган са му виновни недопремахнатите косми.

Е ВИНОВНА Е РУСИЯ ПОД ДИКТАТА НА ЗАДОКЕАНАКИТЕ ИНДИЯНЦИ

Русея ли е виновна, че навсякъде е пълно с некадърници и папагали /и тук част от коментиращите/

Изгонете си некадърните чиновници, това е решението на въпроса. Стига сте се оправдавали комунизма и Русия, ами благодарете на хакера, че ви вдяна с истината за многобройните некадърници по службите.

Какво от това,половинат индустия е немска,половината френска в Чехия,същите овце са като нас,нямат нищо тяхно,когато бяха с Русия Шкодата си беше тяхна,а не немска.

Пълна некомпетентност. Никой не виновен. Едно е да създадеш добра и качествена система,а друго е да е защитиш от хакери. В тази част има конкуренция и некомпетентност.
Конкуренция между IT специалисти. Всеки работи в различни посоки.
Тези дни масово журналисти се показват като супер специалисти и задават въпроси сякаш са точните специалисти по въпроса. Ами къде бяхте до сега бе нищижества. Нямате хабер от това и задавате въпроси написани от други и така се държите,че все едно сте на ясно по въпроса.
Ясно ми е ,че опозицията леле мале какво ще предприеме. Огън и жупел по управляващите. Защо са допуснали това? Грешка има ,но част ог грешката е ,че наКорнелия Нинова може би са изтекли данните за доходите и и за имуществото, ако изобщо го е декларирала.
Ще поставя един житейски проблем.
Ако се платят много пари,създаде се киберсигурност,дадат се примерно 5 000 евро заплата на тези специалисти и аз примерно съм богат човек и имам финансови възможности,но ме интересува информация за определена личност и плащам 100 000 евро или лева на човек който може да ми даде тази информация ,какво ще стане.
Знаете ли какво ще стане. Ще ми едаде тази информация.
В заключение ще кажа,че всичко е до морала и съзнанието на хората. В този свят има разузнаване,което не подбира средства и мерки. Ето това е проблема. Ние сме малка страна и всички ни се нахвърлят като хищници. И САЩ и Русия и Китай,а има и още ,ни разузнават и ни използват. Братя, няма , а и в България вече братя няма.
Решение по въпроса са киберсигурност никога няма да има.

×

14 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!