fbpx

Борисов размаха документи и отговори на Йончева и Нинова за имотите си: Падението на тези женици е вече голямо

Кадър: Нова Тв

„Това е един и същи имот. Там където съм се родил, където живея и ще умра. Това, което е оградено беше прасето, кокошките и зайчарника. От едната страна на първия братовчед на татко, от другата страна нашата. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на твърденията на БСП за недекларирана къща в Банкя.

Докато водещите на сутрешния блок на Нова телевизия обясняваха какви документи са извадили от БСП, премиерът възкликваше постоянно с репликата: „не думай“ . Той обясни, че става въпрос за един и същи имот, в който е роден, където живее и където ще умре.
„Двете страни са самият дувар. Отпред са две стъклени стени с тухли и една стая. Всъщност представлява една стая. Телевизията на г-жа Йончева tv7 с Бареков и Цветан Василев с дронове я снимаха.

Тази телевизия с тези хора бяха обградили къщата ми. Затова съм ви донесъл декларация с платени данъци. Това е един и същи имот, това е пристройката“, обясни премиерът.

„Човекът, който спря заменките в София, се казва Бойко Борисов. Аз заменка нямам, офшорни компании нямам, сметки нямам и всичко това е проверявано, проверявано, проверявано.

Сега излизат БСП и бомба хвърлят. Нали разбирате каква глупост е това, което са казали. Аз приятели нямам, защото всеки иска да се свърши някаква работа. Падението на тези женици е вече голямо. Жалки хора са, иначе не са лоши жени със сигурност. Само омраза сеят, но от къде им се яви“, разгневи се Бойко Борисов.

КОЙ е този? Няма какво друго да размахва. Още неразмахани документи има за него и той го знае. Страхът е по-силен. Напълнил е гащите, затова се пънкя толкова много.

Що си анонимен бе ! …покажи се! Може да доглозгаш някое кокалче!

Яяяя, гледай г-н ЛЪЖА пак ,,доказва,, , че е ,,вода НЕ напита,, , само че никой Не му вярва вече ,защото много станаха ,,случайностите,, му ?!?! И ако е така ,значи НЕ става за пондалин /преведено от диалект – пъдар/ ,камо ли за министър председател ! Паляк !!!!Само че на нас отдавна НЕ ни е смешно !!!! Никак даже ,затова о с т а в к а !!!!

Двете женици викат в един безсилен глас -„крадецът вика, дръжте крадеца“

Защо сте анонимни питам аз, след като казвате истината а????

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!