fbpx

Борисов разкри какво пише на листчето, което извади от джоба си пред Слави Трифонов (снимки)

www.blitz.bg

Премиерът Бойко Борисов разкри какво пише на хвърчащото листче, което вчера извади пред Слави Трифонов. Това лидерът направи в личния си фейсбук профил.

Борисов отиде при Слави и му зададе въпрос, чийто отговор чака цяла България Ето какво написа Борисов: „Това са основните показатели на страната след мандата на БСП, които снощи оставих в студиото на Шоуто на Слави (Slavi’s Show). Цифрите, говорят сами по себе си.

През 2014 г. средната работна заплата в страната е била 822 лева, а през третото тримесечие на настоящата година достига до 1106 лева. Коефициентът на безработица преди 5 години е бил 11,4,%, но непрекъснато намалява и в момента е 5,4%.

През 2014 година минималната работа заплата в България е 340 лева, на този етап е 510 лева, а в новия бюджет сме заложили тя да достигне до 560 лева. Затова трябва да продължим с работата. В името на всичките ни избиратели и всички български граждани, които искат силна държава“.

www.facebook.com

ДА НАНЯКОЙ 170лв пенсия и да живее

510 kazva a za standarta na jivot nishto nekazva ot tezi 510 kato maxnesh odrajkite kolko ostavat trqbva da bade pone 700 hista zaplata

Средната работна заплата се изчислява средно аритметично на определен брой работещи хора…………………..ама то не останаха хора в държавата на които да се изчислява………………….

Каква гордост,че направили за 10 год управление заплатата 510 лв-250 евро,а какъв е социалният минимум и прага на бедността!? Какво може да направи човек с този доход,( има и много по-ниски доходи) – може ли с цените в БГ да се издържа цял месец с тези мижави пари,как да бъдат разпределен – за храна,транспорт,ел.енергия,вода,телефон,интернет, лекарства,дрехи,обувки и мн др разходи от първа необходимост?

А колко се е вдигнало всичко? Увеличението на средната работна заплата не може да го компенсира малоумници..

Как не се намери един българин да каже че производителноста на труда ни в България е 3-9 пъти по-ниска от тази в Европа и Турция даже а ресторантите и кафенетата са препълнени а хиляди млади и полу грамотни хора не работят и чакат на мама и татко или роднина гурбетчия да им изпрати пари за да показват „ниво“ а 800 коли се регистрират всеки Божи ден в БГ. Пищете за това!

От това повишение на запатата печели единствено държавата, респективно – те!, защото стандартът на гражданите няма да се промени, но частните фирми ще плащат по-високи осигуровки, и дребният бизнес лека-полека ще умре… Следователно, това повишение на заплатата, води единствено до тяхното забогатяване, и нова разруха. Но как звучи само „Повишихме заплатата“… за заблуда на гаргите!!!

Защо Бойко не казва кой е управлявал страната преди Орешарски

За него за всичко
са виновни предишните управляващи, а предишни пак бяха те.

Орешарски изтегли заем от 1 милиард и го свалиха от влас, а Бойко изтегли 16 милиарда и никой не знае къде отиде тази сума.

И олигофрените и дебилите разбраха колко порочен и необективен критерий е средна работна заплата, само някои управници и близачите им, не. Стандарта на живот най-точно се отразява от критерия „потребителска кошница екзистенц минимум“ и „разширена потребителска кошница“ . Кога медиите ще започнат да повдигат въпроса за тези критерии ? Когато се появят независими, тези сега никога!

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!