fbpx

Борисов: Правим ремонтите по работещи градове (видео)

Правим ремонтите по работещи градове. Нова техника, отлична работа, добре работят. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който заедно с вицепремиера Томислав Дончев, заместник-министър Николай Нанков и финансовият министър Владислав Горанов провериха ремонтираните пътища в Габрово и Севлиево, съобщава www.actualno.com.

Борисов пътуваше към ремонтираните участъци с автомобил, управляван от него, заедно с тримата министри. „Обходният път е пряко свързан с транзитния път от Велико Търново, което позволява трафикът да се изнася по обходния път, без да се преминава през града.

Отсечката позволява по-бърза връзка със съоръжението. Темата, която ще се отвори в по-близко бъдеще, е трафикът през няколко села, защото трафикът ще се увеличи, когато имаме тунел“, обясни Томислав Дончев. Заместник-министърът на регионалното развитие потвърди, че прогнозите сочат увеличаване на трафика в района. Николай Нанков добави, че всичко е с изцяло европейско финансиране в размер на почти 24 милиона лева.

Зам.-министър Нанков обясни, че трафикът в участъка Севлиево – Габрово на денонощна база е малко над 6000 автомобила, колкото е между София и ГКПП „Калотина“. „Движим се за Габрово, по второкласен път II-44, малко над 27 км разделен на два участъка. Изцяло европейско финансиране, по ОП „Региони в растеж“. Миналата година март месец стартираха ремонтните дейности“, каза още Нанков.

Малий колко важни министри щом ББ им е шофьорът.

Да се създава и ремонтира съществуващата инфраструктора, пък кой каквото ще да казва, като „само асфалт не се яде“ и т.н.
Българите оценяват това и го харесват. Парите се влагат в България, а не се строят обекти на загуба като Кремиковци,разни химкомбинати и други подобни.
Трябва време, за да проличи значението на инвестицийте.

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!