fbpx

Борисов на преговорите със СДС: ГЕРБ нанесе най-много поражения на БСП, но друга голяма опасност ни дебне (снимки/видео)

www.blitz.bg

ГЕРБ и СДС започнаха преговори за общо явяване на предстоящите през май Европейски избори 2019. В момента в централата на ГЕРБ тече пресконференция, на която присъстват лидерът на партията Бойко Борисов и заместник-председателя Цветан Цветанов.

От страна на СДС са председателят Румен Христов и Владимир Кисьов. Междувременно снимки показаха как започнаха преговорите. „С Румен Христов се знаем от дълги години. Имаме близо 23-годишно познанство и приятелство, което обяснява защо сме тук“, така премиерът Борисов започна обръщението си. „Форматът ЕНП е много важен за нас, защото това са европейски избори.

И колкото тук се опитват да ги превърнат в местни и междупартийни, то те са огромен залог за бъдещето на Европа. Партията, която е нанесла най-много поражения на БСП е ГЕРБ“, похвали се Борисов. Той предупреди, че има много опасности, които се крият по света в днешния му вид и поясни: „Трябва да защитаваме българския национален интерес. Вчера говорих с Таяни, снощи с Дол“.

„Имаме много работа и не мога да се занимавам повече с партийни дела тук. Надявам се всичко да бъде изпълнено и да бъде доведено до успех“, заяви още Борисов.

гробаджии треперят и търсят съюзници,па ако ще и дявола да е……

,,БИЕМ,, на избори са силни думи, с 2процента и много голям ,, отрицателен вот,,

ako iskaxa diavol 6tiaxa da izberat va6ata partiia za6toto tam sa samo satani

Неговата фамилиарност – Таяни ,Дол и т.н. , направо ме влудява ! Този няма грам възпитание и нито една гънка ,защото ако имаше щеше да има и усещане ,а при нето липсва ! Божееее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вчера говорих с Таяни, снощи с Дол ще ни вкарват в бездънният кален дол!

Цветанов ще изкара за още един апартамент а вие си гласувайте😅😅😅

Че си онзи е ясно, че те е срам да си кажеш името също е ясно, ама пиши на кирилица, не на маймуница – или маймуницата е майчиния ти език?

За Десислава Радева изписаха тонове мастило, че не знаела и не спазвала протокола, а поведението на „вожда“ по протокал ли е?

Мисех да гласувам за СДС,но разбрах че товече не съществува и няма да гласувам за чекистите.

Напълно естествено е за европейски избори да се обединяват всички партии, които са от едно семейство и това не е от страх, а от политическа интелигентност и далновидност. Естествено, че не може да се очаква от една сталиниска като Нинова и нейното обкръжение да проумеят смисъла на европейските избори. Те са се върнали към 43-44-та година и водят партизанска война за насилствено завземане на властта, не може да се очаква от тях да приемат различно от тяхното мнение и за тази цел са готови да използват всякакви средства, включително и груба и грозна манипулация на обществото чрез долни лъжи и клевети.Там им е силата на тях.

Господине, когато пак решите да ръсите глупости, използвайте собственото си име! Не е морално да не кажа, че е цинично да използвате името на този велик българин! А иначе, ГЕРБ и без СДС ще отнесе БСП–то като куцо пиле домат,както го е правил много пъти досега! И няма нищо необичайно в това партиите със сходни идеи да се обединяват на избори!

Само не ми е ясно как не ги е срам тези от СДС да се снимат и имената им да се свързват с тези двамата от ГРОБ

Открий кирилицата, не ни замеряй със злоба и жлъч на шльокавица!

От девет години е все така голямо треперене голямо.

Съвсем нормално е да се явят заедно на изборите за европарламент, защото и двете партии доказаха лоялност към европейските граждани и докараха българите до сегашното незавидно положение…

Срам за ИСТИНСКИТЕ седесари!!!

седесарите на бесилото ,начело с костов

Ако го беше грижа за националния интерес България нямаше да намалява.

20 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!