fbpx

Борисов казал на Сакскобургготски: Ако не се оправиш, онези ще ти вземат имотите

Имотите не са лични на Симеон Сакскобургготски, а на цар Борис III. Симеон не ги е купил по някаква работническо-мениджърска сделка, получил ги е като наследство от цар Борис III. Това каза юристът Минчо Спасов по повод казуса с царските имоти.

Според нашия съд излиза, че царят незаконно е ползвал имотите от 1918 година, а всички български институции са проспали факта. Оказва се, че не само Симеон, но и цар Борис III ще трябва да плаща наем. Това не е ли омерзително? Излиза, че Царят Обединител е трябвало да живее на палатка, подчерта юристът, пише novini.bg.

Настроенията на народа се диктуват от фалшификациите в медиите – че царят е дошъл да се вземе имотите, добави Спасов.

Ходовете, които остават оттук нататък, са ясни – Страсбург. При подобен казус съдът в Страсбург осъди гръцката държава да плати най-голмото обезщетение – около 18 млн. евро, уточни юристът.

Той разкри, че през 2009 година е имал разговори с Бойко Борисов по казуса. В него той ми каза „Вечерях с царя и му казах, че онези хора, ако не се оправи – ще му вземат имотите“. От този разговор си вадя извод, че царят не е искал да удари коляно пред онези хора, че Борисов е ударил коляно и те го ползват като посредник. Имам предположение, че онези хора са родните олигарси, които се занимават с асфалт, хазарт и артефакти, каза още Минчо Спасов.

Симеон каза,че няма МАТЕРИАЛНИ претенции към СВОЯТА родина.Сега КАКВО ИСКА?И защо му дадоха?Ако той не помни,защото вече е на възраст,да се види в интервюто по телевизията.Аз го гледах тогава и помня.На министър–председател дворец не се подарява!

„Онези хора“ ги знаем всички. Това са хората от наглата Независима Съдебна Власт. Години наред произвеждат / за себе си / ялови закони с вратички, реално осъдени големи риби и политици няма. Отлагат дела, назначават безкрайни експертизи и лапат парички. Заплати, премии, коледни, привилегии, рушвети , подаръци, палати. Нямат касови апарати и не дават отчетни документи за взети пари. Нямат единна тарифа и работят на черно. Нямат и орган, който да ги контролира, умишлено. Който и „политик“ да се опита да се пребори с ламята, биде изяден. И от Европа ни го казаха в прав текст, че съдебната система не работи, ама ние овце, не вярваме. Пасете тогава.

Като не е дошъл за имоти, тогава защо иска да взима нещо, което е държавно. Баща му е живял в държавни резиденции, да не би дядо му да ги е донесъл. Донесъл си е само въртящият си задник и е почернил много семейства. Сега искат и бакшиш. Къде ще ги носи имотите в гробищата ли, защо не се погледне в огледалото 2-3 години може да живее под наем.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!