fbpx

Борисов и Мая Манолова потвърдили участие в шоуто на Слави

offnews.bg

Премиерът Бойко Борисов е потвърдил участие в „Шоуто на Слави“, казаха за OFFNews от правителствения пресцентър.

В предаването си снощи шоуменът отправи покана следващата седмица в предаването да му гостуват председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова.

Поканата е получена тази сутрин в Министерски съвет и потвърждение за участието на премиера е върнато веднага.

Потвърждение за участие е направила и омбудсмана Мая Манолова. Поканата за участие е приела и председателката на парламента Цвета Караянчева. Заради ангажименти зад граница, които приключват в петък вечерта, тя е предложила участието ѝ да е на 26 ноември – понеделник и чака отговор от екипа на Шоуто на Слави.

Към момента от администрацията на президента Румен Радев не съобщават какви са намеренията на държавния глава и дали той ще приеме поканата на Трифонов.

Снощи тв водещият обясни, че от гостите си се надява да разбере какво се случва в държавата на фона на ескалиращите протести.

„Не знам дали ще дойдат, ама – аз съм тв водещ, каня ги, що пък да не дойдат“, обясни Трифонов в началото на предаването си.

Той покани зрителите да задават своите въпроси към представителите на властта. Трифонов припомни, по повод протестите с мото „Смяна на системата“, че преди две години той и екипът му искаха да организират референдум със същата цел. Тогава аз на стол и моите колеги на столове бяхме пред парламента, напомни тв водещият.

От „Шоуто на Слави“ не отговориха на запитване на OFFNews кои гости са потвърдили участие.

Да та еаба и баламурника недоебан. Кой си ти, че да ти идват на крака първите мъже в държавата, бе кретен недоклатен? Ти ще ходиш при тях по нисък от тревата и ще им лижеш гъзовете и ще задаваш плахи въпросчета, ако те приемат. За какъв се мислиш бе кретен прост? Ти си един недоучил прост чалгар, докопал се до една соросоидна телевизия и предназначението ти е всички, които те гледат , да стават кретени като теб

Защо не? Те са слуги на народа!

Непозната

Подкрепям поканата да присъстват в предаването“Шоуто на Слави“отправена към служебните ни избраници Бойко Борисов,Цвета Караянчева, Румен Радев,Мая Манолова,а също и Сотир Цацаров.
Те са хората, които трябва да служат на народа. Дали е така….

Този пък за какъв се взе.
Ти на Дългия свирка ще правиш

– Ей изрод, когато ти успееш да събереш, десетки хиляди млади хора на едно място и ги накараш да се прегръщат, и да пеят Българския химн с ръка на сърцето и със сълзи в очите, тогава ще имаш право да цвъртиш и сквернословиш. Знаеш ли какво можеше да стане по време на концертите, ако Слави кажеше: „Търчете тамо са агите!“ и посочеше свърталището на народните душмани! Анатема за такива като теб! Трижди проклети да сте, слуги на Сатаната!

Слави Трифонов тьрси слава , не го е грижа за нищо . Тези покани са кыр фтшек ,Горкея , самозабравил се е .

Вескоо слава търсиш ти бе я си лягаи маимуно

Драги Георги, всички знаем за една личност през 30-те години на 20 -ти век, която е събирала на митинги милиони с ръце на сърцата и до какво е довел неговия призив „търчете“ на където и да е. Така, че това твоето не е аргумент.

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!