fbpx

Борисов: И аз съм правил два пъти като в Австрия оставките! В четвъртък и петък ми готвят…

Бойко Борисов коментира политичесата ситуация в страната и постоянните нападки между управляващите от ГЕРБ и опозицията от БСП.
„Защо да е най-тежка ситуацията в момента? Оставките са пречистване. Никой не се е родил министър, премиер или депутат. По-ненорамално е да не си дадат оставките, когато има проблем. На другите партии не им ли изкарахте същите проблеми? При нас стандарта обаче е – подаваш оставка и излизаш от държавата. Моят „синковец“ има една къща за госта, а колежката отсреща – три. Но на тях не им пука. Нашият ще върне парите и ще понесе наказателната отговорност. Стандартът е различен.

Очаквам отново компромати. Костенец не помните ли какво беше? В деня за размисъл, когато не може да се реагира. Манолова, Станишев, автобуси с двойни дъна. Това е хибрида. Те нямат друг шанс. Понеже в учебника на КГБ, а тук имаме много представители в листите на другите партии, пише: Най-добрият начин да унищожиш един човек, е да подбереш избрани истини за него и след това да ги съчетаеш в различна подредба. Ще се готвим за компромати четвъртък и петък. Те виждат че няма какво друго да направят. Със злоба, с жлъч, с жълто, с кафяво, пробваха досега. В дебата се видя, че Мария Неделчева с пъти превъзхожда опонентите. Направеното от ГЕРБ е много, не могат да го стигнат“, каза той.

„В Австрия видяхте, че подават оставки. Аз съм го правил два пъти. Някой може ли да спори? Най-доброто място за живеене в Европа е Австрия. Така че никоя държава не се е справила с тези проблеми. Няма защо да подавам оставка“, коментира премиерът.

„БСП искат съдебната власт. Те са свикнали да я държат цялата. Обаче когато те създават правосъдие, Белене отеснява за политическите затворници и съдбата им е горчива. Груба грешка е било, че са ни приели в ЕС, преди да се отработи съдебната система. Сега от шестте точки на мониторинга, три сме изпълнили. Сега в парламента ще се внесат нови промени. Юни месец се надявам да финишираме с нов вид мониторингов доклад“, каза той.

„Румен Радев и БСП са едно и също. Това, което говорят Радев, Нинова, Йончева, Иво Христов, е едно и също. Миналата седмица в Асеновград се събраха всичките и само критикуваха правителството. Призовавам опонентите да спрат с омразата. Толкова пъти сме ги побеждавали, смазвали сме ги от „бой“. А те: ГЕРБ си завминава, ГЕРБ ги заличаваме. Утре във вашето студио Корнелия Нинова и Елена Йончева ще говорят измишльотини“, завърши премиерът.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Синдикатите: Риск от бедност грози над 30% от българите

Кадри Нова ТВ Хората в риск от бедност и социално изключване са над 30% в България. Голяма част от тях не могат да отопляват жилищата си пълноценно – избират дали да живеят на топло, или да се хранят нормално. Това коментира в новините на Нова ТВ главният икономист на КНСБ …

Блиц Новини
Побутването на Мария в Капките започна да дразни зрителите

Кадри Нова ТВ Големият победител в снощния лайв на „Като две капки вода“ е ясен на всички. Актрисата Елена Атанасова наистина даде всичко от себе си и грабна първото място. Тя имаше доста трудна задача да смени“ пола си, за да се превъплъти в образа на германската хеви метъл легенда …

Блиц Новини
Уникална драма се разрази при въпрос за 30 000 лева в „Стани богат“

Кадри: БТВ Мартен Демирев, който ръководи няколко бизнеса в различни сфери, направи блестяща игра в „Стани богат“ тази вечер. Той рискува за отговорите на повечето въпроси, но това му донесе успех, тъй като спечели 20 000 лева. Мартен дори можеше да си тръгне с 10 000 лева повече, ако беше …

error: Content is protected !!