fbpx

Борисов за скандала с апартаментите: Всички са на 100 % невинни. В цяла Европа има високи сгради, но ако трябва ще ги направим до 5 етажа

Направихме компромис и дадохме шанс на британския парламент да вземе решение. Това каза в Брюксел премиерът Бойко Борисов, който коментира снощното заседание на Съвета на ЕС и решението за отлагане на Брекзит, съобщи новини.бг.

„Брекзит ще бъде отложен до 22 май при условие, че британският парламент одобри до края на март споразумението за излизане, или до 12 април, ако споразумението не бъде одобрено. Може би съм песимист. 1000 дни не стигнаха и сега за една седмица да се решат нещата. Имаме готов договор, Мишел Барние свърши страхотна работа. Проблемът е за общия пазар и границата с Ирландия“, разкри Борисов.

Министър-председателят коментира и скандала с апартаментите на управляващите. „Убеден съм, че ГЕРБ не са направили промяна в закона, за да се подкрепи „Артекс“. Сега сме тук и дискутираме Брекзит. Като се прибера и ако има нещо такова, всеки ще си понесе отговорността. Вчера ви казах същото. Не виждам какво се е променило през нощта. Защо не коментираме закона на БСП, с който отмениха възможността някой да им разследва сделките. Защо никой не говори за този закон. Приеха го тези, които сега се правят на борци с корупцията“, заяви Бойко Борисов.

„Ще проуча детайлите за този закон и ще взема решения. Ние ще си понесем нашето петно, белег. Аз съм създал тази партия, за да се бори с корупцията на комунистите. Те съсипаха държавата в продължение на много години. Ако ГЕРБ са приели закон, който облагодетелства някой, веднага ще бъде променен. Тук в Бюрксел гледам много високи сгради. Във всички столици, в които съм бил по света, има високи сгради. В България също трябва да има. Придават друг облик на града. Въпросът е има ли лобизъм в този закон. Ако има, веднага ще бъде променен. Ще приемем закон за строителсто до 5 етажа, връщаме панелките и „Жилфонд“ и решаваме нещата. Ако има проблем, няма да търпя. Ако сме сгрешили, ние ще се поправим. Гарантирам ви това“, категоричен беше Борисов.

„Разговарях с всички по телефона и всички ми обясняват, че на 100% са невинни. Като се прибера, ще проверя всички детайли. Искам да говорите за закона на така наречените борци с корупцията. Аз съм живял в колиба с две стаи. Със сетра ми живеехме в една стая. Студенти като бяхме, пак в една стая живеехме. А те имаха имоти по „Позитано“, по „Оборище“. И сега ще ми се правят на борци с корупцията. Говорете за техния закон“, призова Бойко Борисов.

 

Това означава ли ,че трябва да грабите сега като сте на власт с пълни шепи ? Защото то така изглежда отстрани ! Значи хем ги плюете комунистите ,хем им подражавате и надминахте по привилегии , още повече че много от вас са бивши червени и деца на червени велможи и с червено потекло , че и агенти от ДС ! Затова като говорите не плюйте в чинийките , в които сте яли и не пренебрегвайте партията от която сте ползвали облаги ! Защото това правят предателите , а когато един път сте предали ,ще го правите пак и пак и винаги !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!