fbpx

Борисов е бесен на Цветанов, застава зад Томислав Дончев

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е силно ядосан на заместника си Цветан Цветанов, заради позицията му да не подава оставка от нито един пост и по този начин да не поема отговорност за „апартаментгейт“, който тресе държавата, твърди Епицентър.

Двамата са се чули снощи по телефона. Цветанов е декларирал пред Борисов отказ да се дръпне встрани от обществената сцена, въпреки огромното недоволство, което събира. Той не се смята за виновен, тъй като всичко по сделката с евтиния му ВИП-апартамент според него било законно.

За Борисов обаче е важно общественото мнение, гласа на улицата и моралния удар, който понася партията.

Борисов е ядосан и на факта, че Цветанов организира съпротива в партията – под диктата на заместника му се готвят декларации от партийните структури, които да го защитават и да подчертават незаменимостта му като партиен строител и организатор. Това означава, че Цветанов иска да изправи партията срещу Борисов. „Тази партия аз съм я създал“, подчерта в началото на скандала Борисов и неизменно държи това да се знае от всички.

Премиерът е гневен и на фенстраницата във Фейсбук „Цветанов е невинен“, където най-верните му депутати вече пишат заклеймяващи атаката срещу Цветанов постове. Страницата е споделена от председателя на правната комисия Данаил Кирилов, а също и от председателката на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

Публичен изразител на мнението на премиера е вицепремиерът Томислав Дончев, който в остро изказване вчера по БНР заяви, че скандалът ще търпи развитие и че поведението на Цветанов нанася политически щети на правителството.

Дончев намекна, че не може да има търпимост към нито един политик, който е загубил доверието.

„Дори и най-стабилната парламентарна конфигурация не би могла да спаси някой, по отношение на който доверието е изчерпано, заяви пред БНР вицепремиерът. „Прав е Томислав“, подчертал няколко пъти Борисов в тесен кръг, давайки да се разбере, че споделя тезите му. Дори изпуснал репликата: „Ще го махна Цветанов!“. Засега обаче не е ясно от кой пост Борисов иска да освободи Цветанов.

Цветанов е сондирал мнение в групата и е поискал депутати да излязат публично в негова защита. Засега никой не се е навил освен дежурните говорители.

Нещо повече – поне  дузина от народните представители, които имат обществена тежест,  не одобряват поведението на Цветанов. Според тях, ако вината на Цачева е, че е сключила сделка на данъчна основа, с което е ощетила бюджета, то при Цветанов може да се говори за търговия с влияние, заради поправката „Артекс“, която с негово съдействие е минала през парламента.

Цветанов през всичките години,откакто ГЕРБ съществува,е тежал като воденичен камък на шията на Борисов.Прекалено много власт и доверие му е дал.

Късно е… Мандалото хлопна. Много пирони се забиха в ковчега на партия ГЕРБ. Вече е късно да кърпите наподното доверие. Заслужавате си съдбата…

Късно е… Мандалото хлопна. Много пирони се забиха в ковчега на партия ГЕРБ. Вече е късно да кърпите народното доверие. Заслужавате си съдбата…

Цветанов се самозабрави! забрави, че Бойко не прощава на никой и като го махне сега от всички постове ще спечели по- голямо довверие от народа на избори.
Самостоятелен асансиор!!! Този асансиор ще го пусне от високо.
давай Бойко, раздай присъщата си справедливост и изпрати Цвъки в историята, но апартамента не му оставяй!!!!! Да си живее в останалите 4 апартамента, а този направи правителствена резиденция и си посрещай там гостите от чужбина. Цвъки е предвидил и силна охрана на такова жилище. давай Бойко, нанаси удара и спечели!!!!!

АКО СЕГА НЕ ГО МАХНЕ ОТ ВСЯКЪДЕ , БОРИСОВ ВЕДНАГА ДА ПОДАВА ОСТАВКА ! НАРОДА Е НАСТРЪХНАЛ И НЯМА ДА МУ ГО ПРОСТИ ! А И ЩОМ ВЪТРЕ В ГЕРБ ЦВЕТАНОВ ПРАВИ ОПОЗИЦИЯ СРЕЩУ БОРИСОВ ,ЗНАЧИ СЕ ГОТВИ ДА ПРЕВЗЕМЕ ПОСТА НА БОРИСОВ И АКО ТОЙ СЕГА НЕ МУ ПОКАЖЕ КОЙ Е ШЕФА ,УТРЕ ГОРЧИВО ЩЕ СЪЖАЛЯВА ! АЗ ВЯРВАМ ,ЧЕ БОЙКО ЩЕ МУ СТЪПИ НА ВРАТА И ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛИ ВЕДНАГА ! ЗАЩОТО ЦВЪК ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ ТРУПА МУ КАТО ВАЛЯК БЕЗ ГРАМ СКРУПУЛИ !БОРИСОВ СЕГА Е МОМЕНТА ЕДНОЛИЧНО ДА ГО ПРИЗЕМИШ ЗАВИНАГИ ! ТИ ГО МОЖЕШ ! НЕДОПУСТИМО Е НЕЩО ,КОЕТО ТИ СИ СЪЗДАЛ ,ТОЗИ ДА РУШИ И РАЗДЕЛЯ !

НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА ,ДОРИ Е ДОБРЕ ДА ИМА ПРОМЕНИ ,ЗА ДА НЕ СЕ МИСЛЯТ НЯКОИ ЗА БОГОПОМАЗАНИ И ДА СЕ САМОЗАБРАВЯТ ,КАКТО СЕ ВИЖДА В СЛУЧАЯ ! ДЕЙСТВАЙ БОЙКО ИНАЧЕ ТИ СИ ЗАМИНАВАШ !

Боооойкоооооооооооо къде гледа брееееееееБойкоооооооо 10 години не ти ли стигнаха да видиш и да се сетиш

Това поведение на г-н Цветанов не е от вчера. То се наложи като емблема на ГЕРБ. Ако г-н Борисов действа радикално сега , може само да спечели. Не само Цветанов , а и доста други наглеци трябва да си получат заслуженото. Г-н Борисов имайте уважение към себе си, в противен случай един ден няма да можете да погледнете внуците си с достойнство. Много ще ви заболи, вярвайте ми. Успех!

Започват да се самоизяждат… Има шанс за България. А тези негодници и всички техни поколения тепърва ще плащат за греховете си, които са чудовищни.

Борисов е същото мекере като Цветанов. Като е толкова бесен, да му облечем ризката с дългите ръкавки, дето се връзват на гърба. Кои майки и бащи ги създадоха такива маскари.

NE GI TARPETE NITO CHAS POVECHE. TEZI ZAEDNO KRADAT, DARZHAVATA I NARODA. VSICHKITE IM AKCII I DEISTVIA SA FALSHIVI I ZAVARSHVAT S LICHNO ZABOGATIAVANE I NAGLO POVEDENIE SPRIAMO NARODA SI. NE SE LI IZMORIXTE DA SLUSHATE LAZHITE IM. ;NIKAKVI POLITICI NE SA TOVA A MANIPOLATORI I OBIICI:

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!