fbpx

Боксьор подписа най-скъпия договор в историята на спорта

Световният шампион в категория до 73 кг – Канело Алверез, се превърна в спортиста, подписал най-скъпия договор в историята. Боксьорът сложи парафа си под контракт на обща стойност 365 млн. долара, предаде bTV.

28-годишният мексиканец се обвърза с компания за онлайн излъчване за пет години напред. В контракта е посочено, че той ще трябва да има по 2 мача на година.

Първата среща, която ще бъде излъчена в канала на Алварес е на 15 декември срещу американеца Роки Филдинг в „Медисън скуер гардън“ в Ню Йорк.

„Това е плод на моята упорита работа. Най-важното за мен е, че ще дадем възможност на феновете да гледат моите мачове, без да се налага да плащат по 70-80 долара. Това за мен е по-важно от това колко ще спечеля“, каза Алварес след подписване на договора.

Досегашният рекорд за най-скъп спортен договор бе на бейзболистът Джанкарло Стантън, който парафира за 13 години с „Ню Йоркс янкис“ през 2014 г. Тогава контрактът бе на стойност 325 млн. долара.

Expert.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Гала с декларация в ефир: И моите връзки не важат за “Капките”, не ми звънете

кадри Нова телевизия Гала използва ефира на “На кафе” за да спре телефонния тормоз, на който е подложена от самото начало на “Като две капки вода”. Хора, които не са се обаждали на телевизионната звезда от години, изведнъж се сетили за нея. Постоянните обаждания били само с една цел – …

Блиц Новини
Панайотов стигна заветното първо място в Капките

Кадри Нова ТВ Този път на върха в класацията на „Като две капки вода“ се изстреля Панайот Панайотов с имитацията си на Ал Бано и явно успя да грабне зрителите, тъй като благодарение на техния вот се оказа там. Във визитката преди представянето си Панайотов си пожела висока оценка и …

Блиц Новини
Учителка направи огромен гаф в „Стани богат“

Учителката в детска градина Росица Йовчева направи огромен гаф при въпрос за 500 лева в „Стани богат“ и само бързата намеса на водещия й помогна да не привърши участието си в телевизионната игра скоропостижно. Въпросът, който можеше да се окаже препъникамък за Йовчева, беше: „Какво ще получим, ако от числото …

error: Content is protected !!