fbpx

Бойко показа истинския си нрав: Не е важно как живеят хората, важното е да няма протести

К. К. (философ)

Премиерът ни за пореден път показа кое е най-важното за него. Дали децата и младежите с увреждания получават от държавата адекватна помощ, каквато трябва да има в една страна от ЕС – това не е толкова важно за него. Кой ще е министърът, който да им осигури (или няма) това, което им се полага според европейските регламенти и конвенциите на ООН – също не е важно. Ето, в единия ден му приема оставката, на следващия ден го връща на работа. Важното е само едно – да ги няма палатковите лагери на хората с инвалидни колички и родителите им, които взеха да никнат в страната.

„Щом това е министърът, който им харесва, отхвърлям оставката. Оставям го министър. Ще продължава ли палатковите лагери да стоят?“, каза Борисов. И още:

„Оставям го да продължава да си изпълнява ангажиментите, да видим дали ще се продължи с палатковия лагер“. И пак:

„Бисер Петков се справя добре, но факт е, че в тази сфера има палатков след палатков лагер – не мога да го гледам това. Не му давам срок, ще видим в следващите дни“.

Казано по-просто, важното е да няма протест, че Бойко това не можел да го гледа… по телевизията. Защото премиерът ни всъщност там вижда палатковия лагер, няма данни да е отишъл да го види, макар че той стои София е на пъпа на столицата от началото на месеца.

А може би премиерът ни просто не харесва да вижда хора с увреждания?

Може би той е от онези, които смятат, че те трябва да стоят накъде далеч от очите на околните – затворени, за да не ги притесняват?

Дано не е това причината Бойко Борисов да иска да няма палаткови лагери… Защото би било жалко и тъжно за цялото му пъчене с това колко европейска е станала България, докато той е на власт.

Дайте от тук нататък всички да протестираме тогава, за да направи нещо като напр. -за цените на хранителните стоки, за цените на лекарствата,за мизерното заплащане на всички,включая и пенсионерите,за цената на тока, за всичко. Щом иска да няма протести.

Управниците се избират от народа!Г-н Борисов казва,че не може да знае всички проблеми за
това има министри!
Моля Г-нБорисов да уволни всичките си министри,защото няма социална политика,няма и здравна.Корупция ,кражби и убийства!Няма вече и народ!Гладен народ мисли лошо и гледа зло!Върнете усмивките на хората!

Управниците се избират от народа!Г-н Борисов казва,че не може да знае всички проблеми за
това има министри!
Моля Г-нБорисов да уволни всичките си министри,защото няма социална политика,няма и здравна.Корупция ,кражби и убийства!Няма вече и народ!Гладен народ мисли лошо и гледа зло!Върнете усмивките на хората!

Оставка н а цялото правителство!

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!