fbpx

Бойко Борисов разочарован от БСП: Даже и оставка не могат да си подадат

„Даже и оставка не могат да си подадат“. Това беше лаконичният коментар на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по повод оттеглената оставка на Корнелия Нинова, пише „Флагман“.

Припомняме, че вчера Нинова изненадващо обяви пред Конгреса на БСП, че се отказва да подаде оставка.

Днес в Министерски съвет бе дадена пресконференция по повод „европейски суперкомпютър на световно равнище“, който ще заработи в България. Това трябва да се случи до края на 2020 г. На събитието присъстваха европейският комисар по цифровата икономика и цифрово общество Мария Габриел и ръководителят на Генерална дирекция „Свързаност“ към Европейската комисия Роберто Виола.

Репортери обаче попитаха дали може да бъдат зададени въпроси и за вътрешно-политически теми. „Не е интересно. Сега високо-технологично развиваме България“, подсмихна се Бойко Борисов. След доуточнение, че ще го питат за „Позитано“ 20, Борисов каза само „даже и оставка не могат да си подадат“ и напусна залата.

Европейската комисия е предприела инициатива за изграждане на центрове за свръхбързи изчисления в Европейския съюз. България ще бъде една от осемте държави, в които ще заработи европейски суперкомпютър на световно равнище.

Мутрафона, я кажи коя Калинка ще назначите за Директор на НОИ-Варна без конкурс ? И със забрана да кандидатстват местни служители. Гледай си в гнусното канче, и подписвай оставката на Управителя на НОЙ ! Докато не е късно. На есен ще е късно !

Достоен сте за пример, г-н премиер.,госпожа Нинова реши да ви подражава. Ето ,че за да не сте вие единствен който подава оставка и после се отмята тя достойно ви .последва .Бъдете спокоен най сетне и я коментирайте така както само вие умеете .

АНОНИМЕН. Спрете най после да се дръгните като крастави магарета.ПРЕСТАНЕТЕ и направете нещоза страната и народаи. Уядохте се вече.Народа изнемощял се чуди как да свържи двата края и си плати сметките. Що за хора сте вие?Има ли нещо човешко останало у вас.САМОЗАБРАВИХТЕ се за какво сте там.Не само за собствения си джоб.

Правилна е забележката на последния анонимен коментатор. Наистина това джафкане между БСП иГЕРБ
не ви прави чест пред народа.Народа е в очакване да види и чуе нещо хубаво и интересно от вас, а вие продължавате от както сте в различни партии. До кога ще бъде така?
Може ли някой да отговори? Пожелавам да сте живи и здрави и моля,по-малко заяждане и от двете страни!

П. П. Не съм членувала и не членувам в никаква Партия.

Не им пожелавам живи и здрави,а цялата тежест на Божието наказание,защото ние,мухите,не можем да ги накажем,въпреки приказките за демокрация!

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!