fbpx

Бойко Борисов: Какво ли ще правят БСП, като се пенсионирам? Ето всичко, което каза премиерът във Велико Търново (видео)

Чудя се какво ли ще правят от БСП, когато се пенсионирам. От сутрин до вечер все Бойко им е в устата. Ако вземе да падне някоя комета, сигурно ще кажат, че пак Бойко е виновен. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на по време на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ, която се провежда във Велико Търново, предаде новини.бг.

,,Сега в момента приказват как имало договорка между ГЕРБ и ДПС. Няма абсолютно никаква договорка. Никога не сме правили нещо тайно за разлика от БСП, които многократно са били в коалиция с ДПС. Ние никога няма да влезем в коалиция с тях. Така че това не е нито договорка, нито някаква далавера, а действие на отговорни политически партии“, заяви Борисов по адрес на обвиненията на опозицията, че има тайно съглашателство между двете партии най-вече заради опрощаването на дълговете на различните вероизповедания у нас.

,,Нека да излезе Нинова, не че поставям условия де, но нека да излезе и да каже, че никога повече от БСП няма да влизат в коалиция с ДПС. Тогава гледайте какво гърчене ще започне“, допълни още премиерът.

,,Със САЩ работим изключително добре. Правим всичко възможно, като добри партньори, да имаме въоръжение, което да е съвместимо не само с армиите на НАТО, но и да повиши възможностите ни като страна партньор. В отношенията си със САЩ, с Русия, с НАТО, с ЕС подхождаме партньорски и в интерес на България“, посочи още Борисов.

,,Никой повече от нас не е зависим от Черно море. България печели милиарди от туризъм и не ни е все едно дали там ще се напълни с бойни кораби и ще се водят бойни действия. В Монако или на Сен Тропе няма кораби, нали? Ето защо балансираните ни отношения с Русия в това отношение са много важни, уточни премиерът Борисов.

 

Я този юнак какви ги говори. Все едно е Господ Бог.Но явно е така.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!