fbpx

Близнаци се ожениха за близначки и им се случи неочакваното (снимки)

В градчето Туинсбърг, щата Охайо, всяка година се провежда необичаен фестивал. От 1976 година там се събират еднояйчни близнаци.

През 1998 година Крейг и Марк Сандърс пристигнали за участие в една от срещата на близнаците, освен тях имало още 36 двойки. Кой би помислил, че точно това мероприятие ще положи началото на две нови семейства.

На същия фестивал присъствали и еднояйчните сестри Даян и Дарлийн Нетмай. Двете двойки близнаци се срещнали още във фоайето на хотела. Първи ги видял Марк.

И двете били очарователни, но погледът му паанал върху Дарлийн.

Той веднага извикал брат си. Както се оказало, Крейг харесал от пръв поглед Даян.

От този момент двете двойки започнали да се срещат и скоро всичко прераснало в сериозни чувства. Двете двойки решили да сключат брак в един и същи ден.

Бащата на момичетата бил най-щастлив от всички на церемонията. Той никога не очаквал, че ще омъжи и двете си дъщери наведнъж.

Скоро всички заживели заедно. Двете семейства си купили съседни къщи, разделени само с една ограда.

Тази история е наистина необикновена, но има неочаквано продължение.

Макар и двете жени и техните съпрузи да били еднояйчни близнаци, шансът за раждането на идентични деца бил нищожен – подобни случаи са един на милион.

Но Даян и Крейг успели да станат щастливи родители на еднояйчни близнаци. Колди и Бранди се появили през 2001 година.

След година сестрата на Даян родила две момиченца, също близначки.

Последвала втора бременност и при двете жени, този път на бял свят дошли момиче и момче, но следващото раждне било отново изненада – близначките родили еднояйчни близнаци.

Така двете семейства имат общо десет деца, осем от които са близнаци.

Благодарение на тази особеност те са често канени да гостуват в различни телевизионни предавания в Америка.

Източник: blitz.bg

 

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!