fbpx

Близнаци: Ако може да си представите нещо, значи то ще се случи

lamqta.com

 

Овен
Днес е възможно да Ви бъде трудно да прецените, как и кога да прояввате критичност. В бизнеса или в професионалния контекст ще бъде по-лесно да направите това – сутрешен конфликт ще Ви принуди да видите ситуацията по-ясно , и в по-правдива светлина. Но в това, което се отнася до отношения, ще Ви е по-трудно. Например по никакъв начи няма да можете да направите вярна преценка, как е най-добре да постъпите в затрудняваща Ви и объркана семейна ситуация. По-добре е да се презастраховате и да проявите по-голяма търпимост, отколкото да доказвате правотата си.

 

Телец
През този ден звездите препоръчват, да направите неголям подарък на своя любим човек. Просто така, без повод. Той трябва да бъде малък , изящен и с нищо не задължаващ. На практика за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.

Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

 

Рак
За Вас този ден ще бъде много успешен, и то – във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

 

Лъв
Днес ще имате уникалния шанс да се почувствате възрастна, зряла и силна личност, дори ако обичайната Ви представа за себе си е коренно противоположна на този образ. Половинката Ви ще бъде приятно изненадана от проявилите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето.

 

Дева
Не се застоявайте в къщи – свежият въздух ще Ви е от полза. Като цяло денят е подходящ за пътувания, екскурзии и активен отдих. Новите запознаства ще бъдат преимуществено с приятелски характер. Ако искате отношенията да се развиват в романтично направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за проява на инициатива. В краен случай се ограничете с намеци. В общуването със своите близки се придържайте към уверен тон и бъдете вежливи, но настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

 

Везни
Ако разчитате само на себе си, няма да предствлява трудност да се справите с всяка текуща задача. През този ден може да Ви се появят много ангажименти. Това е подходящо време , за да си върнете (отработите) дълговете. Не е изключено да се наложи да се заемете с чужди проблеми. При това безкористната помощ, която ще им окажете, може да донесе и на Вас неочаквани доходи. Може и искрено да Ви се отблагодарят за направените услуги.

 

Скорпион
Книгата, която ще Ви попадне днес, ще се окаже много полезна и коренно ще преобърне представите Ви за това, какви трябва да бъдат идеалните любовни отношения. Постарайте се максимално да сте в съответствие с прочетеното, без да съсипвате нито собствения си живот, нито живота на Вашия любим човек.

 

Стрелец
Днес сте много стремителни : не вървите, а направо летите в живота, увличайки със себе си онези, на които духът на приключенията не им е чужд. Привлекателни сте и излъчвате обаяние, което неминуемо действа на дейните, ярки и необичайни хора. „Сивите” хора нямат място до Вас. Въпреки голямото количество разнообразни събития, денят няма да се окаже уморителен. Текущите задачи ще решавате хазартно, а неочаквано възникналите препятствия ще преодолявате вдъхновено.

 

Козирог
Устройте си общ ден с название „Плодове и зеленчуци”. Заминавайте в магазина и се заемете със събиране на реколтата, Впрочем, същността не е в процеса, а в резултата, когато щеее се храниете един-друг с ягоди, банани ил всякакви вкусотии с ръка, Хем ще се витаминизирате с толкова нежност и загриженост…

 

Водолей
Настроението Ви не може да бъде наречено конструктивно. По непонятни причини сте готови по-голямата част от времето си да посветите не на някаква полезна дейност, а в търсене на виновника за Вашите стари и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на бившия си началник, да изкажете претенциите си към колегите, както и да направите закъснял „разбор” на човек, с когото някога сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте наоколо. И помнете, че когато с мислите и чувствата си се намирате в миналото, настоящето просто минава покрай Вас.

 

Риби
За Вас днес най-важното е, да не бързате. В бързането може да не забележите нещо топло, голямо и важно между Вас и Вашия любим човек. В най- добрия случай то може незабелязано да мине покрай Вас, а в най-лошия – да изчезне, да се разпръсне, да се счупи… Не си правете такава лоша услуга!…

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

Hell's kitchen
Симона и Митко се събраха в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Драмата и междуличностните отношения взеха връх в Кухнята на Ада. Вече не се обръща внимание толкова на готвенето. То в повечето случаи се оказва провал и при двата отбора. След един такъв неуспех на вечерна резервация от предаването си тръгна и Славейко, като сините останаха само трима. …

error: Content is protected !!