fbpx

Беновска: Президент Радев, в НС защо не отидохте поне в Деня на отворените врати?

коментар на Илиана Беновска

Канал 3

За 2 години удостоихте с присъствие НС на България един-единствен път – трябваше да се закълнете като президент

За 2 години президент, президент Радев, Вие, удостоихте с присъствие НС на България един-единствен път. Нямаше как. Трябваше да се закълнете като президент.

И с физиономия на светец, очакващ трънен венец, репликирахте 43- тото НС: „Имате още една седмица живот“.

Прозвуча, като че ли лично, Вие, свише, притежавате правото да раздавате или отнемате живота. А обстоятелствата бяха ясни – предстояха предсрочни парламентарни избори.

Когато се клехте като президент на България, заявихте и още: „Държавност се гради с натрупване и затова искам да изкажа своята признателност към постигнатото от моите предшественици. Като президент нямам амбицията да превишавам своите Конституционни правомощия.

Ще използвам всички възможности за насърчаване на диалога и за взаимодействие между институциите. Балансът, сътрудничеството и диалогът са гарант за стабилността ни. Ще бъда президент на всички българи независимо от партийната принадлежност, религия и етнос.“

Цитирам ви, защото, президент Радев, за 2-те години, в които обитавате президентството, вършите последователно точно обратното.

За да оборите, президент Радев, впечатлението, че станахте такъв, заблуждавайки хората, че поемате мисията на обединител, полезно щеше да ви бъде, поне днес, в Деня на отворените врати, да прекрачите прага на „дома на законите“ и да преклоните глава пред девиза на Народното Събрание – най-висшия орган на управление на парламентарната република България -„Съединението прави силата“.

Президент Радев, в НС защо не отидохте, поне, в Деня на отворените врати?

Куха лейко<
Още в началото,когато хвърли Ябълката по президента, трябваше да те арестуват и хвърлят в затвора, защото ти тогава я хвърли с цел да го удариш, а не както после се опрАвдаваше, че е било на шега…кучко,още тогава трябваше да те гръмнат охранителите на президента, но злото не мре лесно, ти се побърка да очерняш нашия Президент и да му търсиш кусури,,,а той такива НЯМЯ,КУЧКО,НЯМА…И злобата ти ще ти се навре в оновя място, дето слънце не го огрява!!МЛЪКНИ ЗАВИНАГИ!!!

Леле, г–жо Станева, колко сте злобна. И „кучко“, и „неогрявано от слънцето място“ – ама Вие сте не само злобна, но и проста.

А ТИ ПО МАЛКА КУЧКА ЛИ СИ, ТАЗИ ДУМА Я ИЗПОЛЗВАТ САМО КУРВИТЕ.

Станева гледай да не се озъбиш преди да се усмихнеш курво долна

Защо се афектирате и обиждате толкова яростно ? Повечето от казаното е вярно . Прочетете спокойно и помислете . Президента не е стъпил в НС- вярно е , а не виждам как я обединява- значи и това е вярно .Приятен ден г-жо Станева !

С такива „фенки “ като Вас, на Радев не му е нужно да прави повече гафове, Вие го представлявате твърде красноречиво,нали ?

OBEDENIAVANETO NA BALGARIA TRIABVA DA STANE OT AVSTRALIA DA DOIDE EDIN ,ABORIGEN SAS KOPIE,TOI ZNAE KAK DA UPRAVLIAVA I XORATA I ZEMIATA DA E PO DOBRE ZAPAZENA.,TOVA E,I DORI NARODNO SABRANIE NIAMA DA IMA.

ЕТО КАК ЗЛОБАТА И НЕВЕЖЕСТВОТО СЕ ПРЕХВЪРЛЯ НА ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ ОТ ХОРА,КОИТО ЯРОСТНО ПОДКРЕПЯТ РАЗЕДИНИТЕЛНАТА ЛИНИЯ,КОЯТО Е ПОЕЛ ПРЕЗИДЕНТА!

Радев дойде на президентския пост с помощта на чужда страна, световен лидер в хибридните войни! До тук той се занимава единствено с реабилитация на интересите на тази страна и с придобиването на свой втори шанс да състави служебен кабинет… Беновска, обикновено сте по-дръзка в питанията и констатациите си!!? Не губете форма!

Едно безформено нищо, не може да губи нещо, което няма!.. За „формата“ на онази дето „пита“, става въпрос, защото маята и е вкиснала!

Пдлогата Беновска изпълнява политическа поръчка на Борисов! За съжаление тя не е единствената журналистическа пачавра.

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!