fbpx

Белгиец с Opel Astra отнесе глоба за … 696 км/ч

Жител на белгийско градче недалеч от границата с Франция получи фиш за превишена скорост, след кат обил заснет от камер в населено място с ограничение 50 км/ч. И ако това не е новина за никого, то голямата изненада на собственика на обикновена бензинова Opel Astra била засечената от радара скорост – 696 км/ч., пише offnews.bg.

Да, на фиша, който виждате по-горе пише невероятната скорост, като системата на полицията дори се смилила с толеранс на допустимо отклонение в полза на нарушителя и заковала скоростта на 654,24 км/ч.

Естествено, при получаване на фиша, белгиецът се ядосал много, но бързо му минало, сслед като видял безумните данни и побързал да се похвали в Туитър, където станал „звездата на деня“.

Оказало се, разбира се, че шеметната скорост, непосилна за нито един автомобил на земята (освен реактивния ThrustSSC, който държи световния рекорд за скорост с 1227,99 км/ч) е дело на грешка в софтуера. Но по-интересното е каква ли глоба би била определена за подобно превишение с над 600 км/ч спрямо пътните знаци.

Фишът бил върнат на местния полицейски департамент, където след необходимите корекции, за жалост, ще бъде върнат на прегрешилия шофьор на Opel Astra (която във версията си с 1,6 литров атмосферен бензинов двигател, с много зор може да докара до около 200 км/ч).

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!