fbpx

Бебче, появило се преди минути на този свят, направи нещо, което никое друго новородено в света не е правило

Новородено бебче, което било едва от няколко минутки на този свят, направи нещо уникално. Малката Скайлер-Грейс Броудхед е дело на любовта на 22-годишния й баща Аарън и 18-годишната й майка Емили.

Момиченцето е родено в болницата „Пиндерфилдс” в градчето Уейкфийлд, което се намира в Западен Йоркшир, предаде Блиц.

Това, което е направила малката Скайлър е наистина уникално и гарантирано никое друго новородено не е правило подобно нещо.

Уникалното, което направи малката Скалър е, че помогна на баща си…да прдложи брак на майка й.

Веднага след като бебчето било родено лекарите я облекли в специално облекло, дадено от баща й. на дрешката й пишело „Мамо, ще се омъжиш ли за татко?”. След това медиците дали бебето на майка му.

Романтичният татко бил подготвял всичко това цели три месеца преди раждането. Щом на 15 август малката Скайлър се е появила на бял свят той предприел важната стъпка. Бебченцето тежало едва килограм и половина, но се оказала „голямата” стъпка.

„Заедно сме от една година. Все се притеснявах и нямах идея как да й предложа брак. Щом научих, че е бременна реших, че това ще е най-удачният и хубав начин”, споделя бащата.

За щастие майката Емили казала „Да” на бащата на детето й.

Лекарите от болницата споделят, че за първи път стават свидетели на такова предложение и са изключително щастливи от случилото се.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!