fbpx

БГ звездите в надпревара кой ще пусне най-хубавата коледна снимка!

Тази година родните знаменитости се престараха. Феновете им се усъмниха, че се провежда конкурс за най-красива коледна снимка, който никой не е обявил. Голямото публикуване стартира още на Бъдни вечер и като че ли тогава звездите бяха най-активизирани. Качването на красиви фотоси продължи и вчера, но не толкова интензивно, пише HotArena.

Криско и приятелката му Цвети посрещнаха Бъдни вечер вкъщи и по всичко личи, че са избрали да бъдат на светлия празник само двамата. Двойката си пусна кадър пред елхата, пременени в коледни одежди. Петрова е гушнала плюшено еленче, а Криско голям подарък.

Сред двойките, които избраха да се уединят на празника бяха звездата от „София ден и нощ“Митака и неговата нова изгора – пайнерката ДжулияДани и Алекс Петканови също избраха собствената си компания, като бъдещата майка беше особено щастлива, тъй като любимият й тъкмо се завърна от Хавай, а тя чинно го чакаше в България, докато приключи с ангажимента си. Бизнесдамата Ваня Червенкова и атлетичната й изгора пък посрещнаха празниците на ски в зимен курорт.

Актьорът от „Откраднат живот“ Наум Шопов в шеговит стил пусна снимка от фитнес залата, на която е с коледна шапка на Дядо Коледа и е вдигнал щанга. Д-р Тасев от хитовата поредица изтъкна, че на празниците мястото и калориите от трапезите и сърмите трябва да бъдат предварително заслужени с физически упражнения.

Гери-Никол и Цвети Янева се щракнаха и двата дни пред своите елхи, залагайки на различни тоалети. И двете бяха ослепително красиви.

Че на Бъдни вечер и Коледа стават чудеса, доказаха и бившите партньори гримьорът Цецо Андреев и фризьорът Ивайло Колев. Двамата, за които се говореше, че имат и интимни отношения, се скараха и прекратиха съвместната си работна дейност. Те разделиха клиентелата си в два различни салона, но по празниците са се извинили един на друг и са си простили. Те посрещнаха 24 декември в Койнаре, където е роден Цецо.

Доста от родните ВИП-ове заложиха и на фотоси с дечицата си. Сред тях бяха Преслава, Емануела, Ваня и Евгения Джаферович, Десислава, Коцето, Есил Дюран, Джена и Благо Геогриев, Лиляна Ангелова.

Николета Лозанова показа порасналата Никол и приказната коледна атмосфера, която цари в дома им. Девойката освен подаръци, е получила обратна връзка от самия Дядо Коледа, който й е изпратил писмо.

Фолк певицата Анелия се похвали с трогателна картичка, написана от дъщеря й Ивон, в която й благодари за всичките грижи и подкрепа.

Тита се щракна със сестра си, Наско Колев – с майка си, Симона Загорова – с родителката си Глория и техните най-близки хора, Гала се пусна в работна атмосфера със Зейнеб от студиото на „На кафе“, а Гери Дончева и Луиза Григорова решиха да се снимат с вдигнати във въздуха секси крака.

Като че ли най-оригиналната снимка бе на Поли Генова и половинката й, които са в очакване на бебе. Те също заложиха на пози пред елхата, но певицата бе пъхната от приятеля си в торбичка, на която пишеше: „Хубавите неща идват в малки пакети“.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!