fbpx

Баща прикова дъщеря си към леглото за 20 години заради интимна връзка

Полицаи спасиха 42-годишната Мариса Алмирон от Венадо Туерто в Аржентина от ужасяващ плен. Жената е изтощена физически, а психиката ѝ е разбита. Причината за всичко това е, че преди 20 години собственият ѝ баща я приковал към леглото ѝ, защото тя имала интимна връзка с момче, пише „БулНюз“.

Осем години след оковаването извергът починал, но мъченията на момичето тепърва започнали. Делото на таткото било продължено от собствения ѝ брат – Марио. Жертвата на нечовешкото отношение има общо шест братя и сестри. При това цялото семейство знаело какво се случва с нея.
Съседи постоянно се оплаквали от сърцераздирателни викове в течение на много години, но полицията така и не предприела никакви действия. Веднъж служители на органите на реда все пак решили да проверят какво се случва в къщата. Марио обаче не ги пуснал и настоял за заповед за обиск.
„Домът ми се превърна в ад заради виковете, които чувах през стената. Тази жена е преживяла ужасни неща“, споделя съседка на Мариса.
Когато полицаите все пак успели да проникнат в жилището, пред очите им се представила ужасяваща гледка. Гола измъчена жена била прикована към креват. В него тя лежала в собствените си екскременти. Мариса веднага била откарана в болница. Лекарите установили силно изтощение и дълбоко травмирана психика. Към момента във връзка със зверството все още няма арестувани. Властите обявиха, че разследването продължава.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!