fbpx

Астролог предупреждава: 17-и май е тежък ден, излизат нечистите духове

28-ят слънчев ден е на земните тайнства. Това е тежък ден, когато от Земята започват да излизат нечисти Духове. Той е подходящ за алхимия, за откриване на тайни, за споменаване Душите на починалите. По усещанията на тялото днес може да се съди за състоянието на човешката душа, пише астрологът Ивелина Пенчева в своя хороскоп за днес, пише pik.bg.

„Днес нещата са точно на обратно. Според слънчевия календар, ако човек усеща някаква тежест, сега това е нормално, но ако усеща лекота, подем на силите, това не е добре и може да свидетелства за вселяване в човека на бесове (тъмни сили). Наблюдавайте себе си! Това е ден на битка със злото. Откажете се от всички важни дела“, съветва астрологът.

„Да не се започва нищо ново! Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини. Добре е да се заемете с приготвяне на билкови настойки и лекарства, но те не трябва да се ползват сега. Проявете внимание и загриженост към близките си! С благодарност приемайте всяка помощ“, добавя Ивелина Пенчева.

28-ят ден е и подходящо време за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение. Полезно е да се медитира. „В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня!

Не се препоръчва да се осквернява земята (чрез плюене, храчене, секнене, хвърляне на отпадъци), но може да се работи с нея. Не трябва да се желае злото на никого. Да не се убиват животни! Не трябва да се пролива кръв и да се осквернява въздухът“, предупреждава астрологът.

„Не се препоръчва да се гълтат таблетки в големи количества и да се започва сериозно лечение. По възможност да се отложат и операциите! Не е добре да се разболеете в този ден. Неблагоприятно е да се пуска кръв, да режете от косите си, се бръснете, да боледувате. Дори сексуалните контакти са неблагоприятни“, добавя тя.

„На приготвянето на храната е нужно да се отдели специално внимание. Подходящо е разделното хранене. Да не се яде месо! Добре е да се опече пресен хляб. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, но в малки количества и то във втората половина на деня“, съветва астрологът.

„Цветовете, които можете да използвате в облеклото, са черен, тъмно-син и кафяв. Да се избягват жълто, червено и оранжево! Жените, които в този ден са неразположени и болните хора трябва да носят защитни цветове, например сиво“, предупреждава астрологът. Сънищата могат да бъдат тежки и пълни с кошмари, добавя тя.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!