fbpx

Астролог: Не спорете с никого и не влизайте в конфликти!

 

www.flagman.bg

Дръжте емоциите под контрол, съветва Ивелина Пенчева

30 -ят слънчев ден е свързан със Светия Дух. Това е време на Божията благодат и на победа над времето. Тотем на деня е Жар птицата, символ на водачество и учителство. Препоръчва се в последния ден на слънчевия месец да се отдаде почитание на Учителя и Ученето, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за tribune.bg. Появява се радостно вдъхновение, добавя тя.
„Това е време за завършване на старите дела и сериозни избори. Необходимо е да се очистим от всичко старо и излишно. Подходящо за важни мероприятия, за всичко, към което се отнасяте сериозно. Хубаво е да сте повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под контрол емоциите“, съветва астрологът.
„Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, сияние. Благоприятен е огънят в днешния ден. Добре е да се посети храм, да се почетат починалите, да се четат молитви (много добре изчистват), хубаво е да се медитира на огън.
Не се препоръчват излишни разговори, активни дела, домашна работа – почистване, пране. Да не се пътува на дълги разстояния. Не хвърляйте думите си на вятъра, не замисляйте нищо лошо“, предупреждава Ивелина Пенчева.
„Не е благоприятно за многобройни контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето. Агресията е недопустима под никакъв предлог. Не трябва да се убиват животни, птици, дори насекоми. Да се избягват тъмните помещения“, съветва тя.
„Необходимо е да се яде студена храна: мляко, млечни продукти, хляб. Подходящо е за начало на гладуване“, добавя астрологът.
„Това е денят на белия цвят, затова хармонични ще бъдат всички цветове в дрехите, освен черният. Носете бижута със златист авантюрин и розов турмалин“, съветва Ивелина Пенчева.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

error: Content is protected !!