fbpx

Астролог: Молете се, може и да гадаете на книга

www.flagman.bg

Може да получите отговора, ако мислено си зададете въпроса и със затворени очи отворите някоя страница

29-ят слънчев ден е посветен на молитвите и Божественото слово, в лъчите, на които загива всяко зло. Това е време за благи проявления и начинания, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за tribune.bg. В този ден Ангелът на Божественото слово отваря вратата на Знанията, дарява Сила, подлага човек на изпитания и му дава твърдост, добавя тя.
Луната пък е в Телец и е в благоприятна комбинация с Нептун и Сатурн. Астролози съветват в този ден да съсредоточим усилията си за изпълнението на задачите си до 13 часа.
„В 29-я слънчев ден ни чуват Предците и могат да ни окажат помощ. Добре е да се посети храм. Това е най-добрият ден за молитви – магията на Божественото слово, която защитава нашата душа, както дрехите защитават тялото. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили“, обяснява Ивелина Пенчева.
„Особено благоприятно е да молите Небето този ден за зачатие и здраве на дете. Денят е подходящ за зачатие на дете, сексът се приветства, но само, докато е светло. Това е време, в което се разобличават тайните. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси“, добавя астрологът.
„Препоръчва се четене на книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате. Хубаво е да се подстрижете, да се изкъпете, да се изпотите, да се масажирате или размачквате тялото, да се разхождате, както да шиете, поправяте или купувате и обличате нови дрехи, за ремонтни работи. Противопоказно е уединението“, предупреждава Ивелина Пенчева.
„След залез може да организирате празник. Добре е се медитира, да се гадае. Сега може да гадаете на книга. Вземете тази, която ви привлича, може и Библията, задайте си мислено въпрос, съсредоточете се и отворете наслука със затворени очи като посочите с пръст към написаното. Когато отворите очите си, там където е попаднал пръстът ви, прочетете текста и ще намерите отговора. Има и друг начин- като си кажете номера на страницата и номера на реда“, добавя Ивелина Пенчева.
„Препоръчва се да обличате повече дрехи, които служат за защита от травми и проявеното зло от другите. Добре е да облечете нещо пъстро и ярко. Колкото по-пъстро, толкова по-добре. Подходящи цветове за деня са жълто, златисто и светло лилаво. Не се препоръчват монотонните гами, тъмни цветове, кафяво и зелено. Може да ползвате бижута, но в никакъв случай не малахит“, съветва астрологът.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

Блиц Новини
Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Кадри бТВ Радослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с играта си в „Стани богат“ тази вечер. Радо, който изгражда системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на ключови битки от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна лесно до първата си сигурна сума от …

Блиц Новини
Скандалният Емрах Стораро се навърта около Натали Трифонова

кадри bTV, Инстаграм/Натали Трифонова Безспорно най-големият скандал в “Денсинг старс” до момента е целувката, която залепи Емрах Стораро на партньорката си Веселина по време на тангото им. Непозволеният интимен контакт би бил причина поп фолк певецът веднага да изхвърчи от шоуто във всяка страна, но явно не и в България. …

error: Content is protected !!