fbpx

Астролог: Живейте свободно и независимо, а не по график

www.flagman.bg

Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво, съветва Ивелина Пенчева

8-ят слънчев ден е свързан с преображението. Това е време за чудесата и за подмладяване. Именно днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време е за преход към ново духовно качество, пише в хороскопа си за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.
„Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Новото може да дойде неочаквано. Бъдете готови за неочаквани неща! В този ден най-добре нищо да не се планира. Плановете може да се реализират точно на обратно“, предупреждава астрологът.
„Живейте свободно и независимо, а не по график! Ще им върви само на тези, които са разкрепостени и на тези, които са готови да рискуват. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Не си правете изводи само по чутото! Денят способства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ, да се осъществяват нови запознанства“, съветва Ивелина Пенчева.
„Благоприятно е за пътуване, но само на къси разстояния. Време е за освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса ни. Това е ден за очистване, затова се препоръчва измиване, подстригване, козметични намеси. Полезни са водните процедури. Подходящо е за всякакво гадаене и сега можете да пробвате да погледнете в бъдещето“, добавя астрологът.
„Да не се започват съдебни процеси и операции с недвижима собственост! Неподходящо време за ремонт и за рутинна работа. Не се препоръчва да се подписват важни документи, да се сключват сделки и договори (освен устни)“, предупреждава Ивелина Пенчева.
В този ден се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени.
„Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте! Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти. Полезно е да се изпие чаша кафе, 50 гр коняк за повишаване на тонуса и подобрение на умствената дейност. Да се ядат лимони, киви, ананас, праскови и други богати на витамини продукти“, съветва астрологът.
„Препоръчва се носенето на пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво“, добавя тя.
„Сънищата са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство – лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни – това е знак за лъжи, клюки, слухове“, обяснява Ивелина Пенчева.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!