fbpx

Астрологът Ивелина Пенчева: Днес след 16:35 часа задължително трябва да…

www.blitz.bg

Луната е вече в Риби и ще е в този знак до 16:35 часа на 8 февруари. Тя стимулира емоционалността, чувството на състрадание и за общност с всички хора, увеличава способността на интуитивното проникновение върху нещата и явленията, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, създава желание за самосъжаление, за отпускане, за мързелуване, обяснява астрологът Ивелина Пенчева във фейсбук страницата ASTROLOGIA*Lin. Уредете си романтични срещи – вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм, съветва тя. Според астрологът е важно днес да се концентрираме само върху една, най-важната задача. Добре е обаче да сме активни, защото неизползваната енергия може да подрине здравето.

Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша, добавя тя. 23-ят слънчев ден открива пътя към религията, смъква маските от всяко зло, управлява времето, зачатието на децата. Това е време за покаяние и любов, пише Ивелина Пенчева в хороскопа си за tribune.bg. „Всичко идва в точното време. Това е ден на свободата. Затова се оставете на потока! Подходящо за социални мероприятия, подписване на важни документи, сериозни юридически дела. Най-добре е да се отпуснете. Нужно е колкото може повече да се радвате, а не да се отдавате на унинието.
Това е ден за благородни начинания. Добре е да се започне курс за лечение, да се приготвят лекарства, но не течни“, добавя астрологът. „Старайте се да не стоите без работа, а постоянно да сте заети с нещо! Спете повече! Блажен е този, който има сън на обяд (показател за връзка със своя Дух пазител). Благоприятно е за промяна на имиджа и прическата. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Препоръчва се да се изкъпете, да се подстригвате и да су режете нокти“, обяснява Ивелина Пенчева.

“Ако не ви е време за подстригване, може само леко да подстрижете някой кичур. Денят е добър за сватба (но без алкохол) и не е подходящ за развод. Добър ден за любов и зачатие на детенце“, добавя тя. „Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят и да се занимавате с дома си. Не се препоръчват ремонти. Не трябва да се уединявате и да се предавате на унинието. Не избягвайте семейните прегръдки, но само при взаимно съгласие“, съветва астрологът.
Според нея храната трябва да е лека и едва доловимо да ухае. Важно е да има лека киселина и билки в нея.

„Хубаво е да носите нови дрехи, но не купени през този ден. За предпочитане е да се носят сиви дрехи като защита. Да се избягват ярките и пъстри цветове и съчетание от черно-бяло! Избягвайте да носите шапки“, съветва Ивелина Пенчева. „По-добре да нямате сънища в този ден. Ако имате множество сънища, значи се намирате на грешен път и сте далече от истината, както и че не сте в много добри взаимоотношения със своя Ангел-Хранител. Да видите в съня си бял цвят – знак за невидимо покровителство“, добавя астрологът.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!