fbpx

Армен Бабикян за сделките с апартаментите: За подобен тип действия се лежи. От освободителя Борисов се чака…

Политическият пиар Арман Бабикян коментира в БТВ защо Цецка Цачева се е сдобила с апартамент на цена, далеч по-ниска от пазарната.

„Тук има два вида отговори. Или фирмата продавач е глупава, което не ми се вярва, очевидно бизнесът им върви, или по това, което се коментира, хората се справят прилично на пазара. Остава другият вариант за отговор – някой получава изключителни условия заради позицията, в която се намира. На мен не ми хрумва трети вид отговор.”, каза в „Тази сутрин“ Бабикян.

Запитан какво трябва да се предприеме от властимащите след широко коментираните случаи за придобиване на апартаменти от тях на по-ниски цени от пазарните, той каза:

„Или подават оставки, или ги освобождават, защото очевидно се чака освободителят Борисов да освободи хората.

Или хората от квартал „Изток” напускат. 2 млн. си тръгнаха вече. Те не искат да живеят по тези правила, искат да печелят пари и да живеят по установени правила.

Тук правилата изглеждат по онзи начин, по който апропо Борисов каза, че са правили комунистите някога, в кв. „Оборище” и т.н. За подобен тип действия се лежи. Имаме това положение – те горе, ние долу. Дори цветът на партията няма особено значение. Помните ли, правоимащите им казваха някога. Сега пак сме в същата ситуация – правоимащите горе и останалите долу.

От Борисов са зависели оставките им, значи от Борисов е зависело и да могат да вземат…”

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!