fbpx

Апартамент с истинско баскетболно игрище предлага хотел във Вегас

profit.bg

Pixabay/Instagram

Palms Casino Resort в Лас Вегас подготвя за гостите си редица преустроени апартаменти като част от неотдавнашно обновяване на стойност 620 млн. долара, съобщава T+L.

Всичките шест апартамента на курорта, които са включени във видеоклипа Waking Up in Vegas на Кейти Пери са с нови удобства и дизайн.

Hardwood Suite, който ще приеме първите си гости през декември, е с площ от 929 квадрата, като включва баскетболно игрище в пълен размер, както и скрита уиски стая зад библиотеката с интимна и уютна обстановка.

Апартаментът, чийто наем на нощ струва 20 000 долара, е с капацитет за 10 души, като може да посрещне и 300 гости, които да се забавляват на билярдните му маси и в множеството салони.

Kingpin Suite, който също ще отвори врати през декември, пък е идеален за любителите на боулинга – разполага с две писти и всички необходими аксесоари за тях. За да отседнете в него обаче, ще трябва да платите15 000 долара на вечер.

Гостите, които търсят кино забавления, могат да резервират престой в Cinema Suite, който разполага със собствен киносалон и допълнителни екстри, като плюшени одеяла, пуканки и други. В него ще откриете още различни видове бонбони и напитки.

Апартаментът може да приюти 8 души, приема до 75 гости наведнъж и струва 5 000 долара на нощ.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!