fbpx

Антон Тодоров от ГЕРБ взриви „Фейсбук“ с думите си за президента Радев: „Този тип май не си дава сметка какво дрънка“

Този тип май не си дава сметка какво дрънка. Няма нито едно законово основание да се освобождават в рамките на кампания за прочистване на администрацията кадри на предишното правителство.

Това написа в социалната мрежа Фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров по повод днешното изказване на президента Румен Радев, който заяви, че при следващ служебен кабинет всички кадри на ГЕРБ трябва да бъдат вън от властта, пише факти.бг.

,,Този тип с напълно липсваща политическа подготовка дава ли си сметка, че призовава за незачитане на законите и политически репресии! Ами ако 1,2 млн. избиратели на ГЕРБ решим да му направим една „визит дьо куртоази“ в президентството. Дали няма да му се види небето в овча кожа?!“, написа още в профила си Тодоров.

 

Не само т.ябва да б дат уволнени, а РАЗСЛУДВАНИ за кражбите им. И ако някой по какъвто и да е начин е навредил на България ЗАВИНАГИ да няма право да заема държавна служба.Внезапно забогаталите да са считани за членове на организерана престъпна група.Борисов да бъде третиран като национален предател както и предшествениците му ( беэ Жан Виденов)

Не мога да повярвам, че някой ще се върже на думите на този Антон Тодоров!
Алекс е напълно прав, но забравя, че няма кек и кой да каже кой да бъде просто уволнен, кой – разследван и кой съден. Защото ще влезе в сила старият римски постулат: „Кой ще ме пази от пазачите ми?!…“, но в новата му трактовка!

1.2 милиона със Американците ли ??!

Тодоров, тодоров, не си му ни на акъла ни на образованието ни на интелекта, ни на самолета. Моя пра дядо Илия, войвода от Илинденското въстание ни казваше – деца, то оно простотията не оди поживотинята, оди по ората! И трябва да е бил прав човекът!

Не бива да се омаловажават заслугите на Борисов, но не бива и да се омаловажават грешките, некомпетентността и неуважението към останалите, както от негова страна, така и от страна на неговите съратници от ГЕРБ, коалиционни партньори и хора от опозицията. Животът е едно безкрайно самообучение и усъвършенстване и ако някой си е въобразил, че е стихнал върха и всички останали са му в краката, значи е много зле. В този смисъл Радев, на когото не съм фен, се опитва да му подскаже някои истини!

В Китай например, водят държавните чиновници на „екскурзия“ в затвора – да видят какво ги чака ако започнат да крадат или не се справят с работата! Това ако се случи в България, много малко хора биха се осмелили да стават политици!

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!