fbpx

Антон Кутев: Незабавно трябва да се пристъпи към отнемане имуществото на Цветанов

Заместник председателят на ПГ на БСП Антон Кутев заяви, че има всички законови основания за започване на процедура за отнемане на незаконно придобито имущество от Цветан Цветанов, предава БНТ.

Като основания за такава процедура Кутев посочи:

Антон Кутев, БСП: „Цветанов по пазарна стойност е придобил едно имущество, което, само апартамента, за който говорим по пазарна стойност, защото в закона изрично пише, че комисията работи по пазарна стойност. То е за около милион и половина. И е абсолютно очевидно, че Цветанов, съпругата му и тъщата му заедно, за целия си живот, не са изкарвали милион и половина.“

По думите му Цветан Цветанов през последните 20 години е на позиции, на които лесно могат да се проследят доходите му.

Антон Кутев каза още, че скандалът е избухнал много късно, тъй като идва месеци, след като е и сключена сделката. Сигурно има политически привкус, започвайки сега, допълни депутатът от левицата.

Ако едно имущество е придобито незаконно, следва да бъде отнето. В този смисъл, първо трябва да се отнеме ВСИЧКОТО ИМУЩЕСТВО на червените мафиоти, които ограбиха България след промените от 1989 г. Да се връщам на 1944 г. не ми се ще, защото не ми се мисли какво връщане трябва да падне.
Онези, които са най-големите крадци и разбойници, днес най-много призовават за правосъдие, когато то трябва да се приложи върху други хора….

Трябва да се ревизира имуществото на комунистите с Rolex и да се завърши с настоящата персона.

Борис Бойков не може да се сравнява ,защото по живково време имаше само централен комитет и парламента се свикваше само по пленуми и след тях – кой откъде е ! Имаше и респект ! А сега само за парламента – ДЪРЖАВНИ апартаменти ,обзавеждане ,ток ,вода,бензин,командировки ,коли ,храна ,костюми ,кафе ,тоал.хартия ,заплати и то КАКВИ и всичко ,което е необходимо за луксозно съществуване !?!? Ами за министерски кабинет – бедна ви е фантазията ! А помощния персонал – секретарки ,пиари ,по 3 заместници ,като прибавим към всичките тези – шофьори ,охрана , а бе всичко каквото ви хрумне , те го имат ! И като прибавим , че всичките са от комунистически котила ,но в момента без контрол и респект ,за какво сравнение може да става дума ? И всичката тази клоака се налага НИЕ да я хрантутим ,въпреки че сме останали около 5 млн. все още тук ,колкото един европейски град ,който обаче се управлява само от КМЕТ , Е ? Това нормално ли е ДА ХРАНИМ ЦЯЛАТА ТАЗИ ПАПЛАЧ ,ЗАЩОТО КАТО ПРИБАВИМ И АДМИНИСТРАЦИЯТА И ПОЛИЦИЯТА – ИЗЛИЗА , ЧЕ НАД 1 млн. тълпа са на държавна хранилка ? За мен НЕ Е ! Ами безумните субсидии ,партии ? Затова – без субсидии ,парламента най-много 50 бр. и ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА , според така по-лесно ще се търси отговорност ! ТОВА Е ИСТИНАТА ,ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ ! И всички излишни в канала !

Ако следим на Цветанов милионите, защо не погледнем към палатите на Доган. Защо на никой не му стиска даже и си го помисли? Колко данъци е платил за тях?

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!