fbpx

Андрей Слабаков унищожи елита: Превърнахте българите във втора категория хора в собствената ни държава

Андрей Слабаков е бесен от случващото се в държавата!

Ето какво обяви:

Българите са втора категория хора в собствената си държава! За мен демокрацията съществува тогава, когато народът има право не само да избира управниците си, но и да ги сваля. Като в Древна Гърция. На нас ни е дадена само хипотетичната възможност да ги избираме, а когато се самозабравят, няма никакви законни механизми да ги свалим и не да ги убием, като старите елини, но поне да ги пратим в историята и да нямат право на никаква власт повече. Напротив. След като се докопат до властта, нашите политици стават недосегаеми и вечни. С пръст не можеш да ги бутнеш. Не се сещат, че политиката не е само крадене, но и отговорност към избирателя! Нашите политици винаги се разсейват и забравят, че има отговорност.

Те се интересуват само от привилегиите, които ще получат, от далаверите, от назначенията, а какво става с народа не им пука. И всъщност изобщо забравят за същия този народ, който ги е избрал и който по закон им е работодател. Но това винаги се забравя. Отнасят се към нас като към някакво стадо овце, което като му хвърлят по някоя бала сено, ще отиде и ще гласува за тях. И така вече 26 години! И още по-лошото е, че ни накараха да се чувстваме овце и да се съпротивляваме изобщо. В нормалните държави приоритети не са магистралите и енергетиката, а науката, образованието и културата. У нас и трите ги няма.

Науката я задушиха, образованието слезе на ниво четене и писане и по-скоро чатене, пък за културата да не говорим. Бюджетът за нея е 0,4 процента и повече отива за ремонт на театри, за да не паднат. Българското кино пък има пари точно за един евтин филм годишно. Знаете, че съм син на Петър Слабаков, знаете как той беше изключван от БКП няколко пъти, а после основа „Екогласност“, но не мога да си изкривя душата, че преди се даваха повече пари за образование, за култура и за наука. И се правеха стойностни филми, а народът беше образован. Сега нито е образован, нито разбира от истинска култура, нито има някакви права, нито го броят изобщо за народ. Напълно е обезправен за сметка на ц****** и това го вижда всеки, но мълчи.

Тотален абсурд е всички видове малцинства да имат повече права, отколкото нормалните граждани на тази държава. Това е тотална дискриминация на всички обикновени хора, които не са ц*****, не са х********, не са с други особености, а просто са си нормални хора. В една нормална държава всички имат еднакви права! А в момента е обратното, което е пълен кретенизъм. Нямам нищо против ц******, но не съм съгласен да се толерират. Не мога да приема, че човек, със завършен втори клас, който не може да чете и пише, кара кола и гази хората наред. Не мога да смятам за нормално в цял свят насилието над деца да се счита за педофилия и за него да се полага затвор, а тук да го наричаме особености на етноса – това е идиотизъм! Нямам нищо против ц********, ако не мога да не попитам след като в България влязоха милиарди левове, за да бъдат интегрирани, къде са тези интегрираните? И къде заминаха парите?

Не отправям празни обвинения, нямам никакви доказателства кой е крал и колко е крал, но когато от една страна са дошли много пари за някаква кауза и когато резултатът е нулев, елементарната математика сочи, че или средствата са отишли другаде, или са попаднали в ръцете на пълни некадърници и те не са успели да вкарат в пътя поне един! Българите са втора категория хора в собствената си държава! Това не е демокрация, а слободия за едни, които се чувстват безнаказани и робство за другите, които малко да сгазят закона и наказани. Впрочем някои са наказани и без да нарушават закона. Наказани с мизерия, безпътица и без право да искат сметка от тези, които ги управляват. Аз не искам да живея в такава безправова и овчедушна държава! А вие? От нас зависи, братя българи. Само от нас, но не правим нищо. И това страшно ме натъжава.

Автор: Андрей Слабаков

bulmedia.net

 

Искрено харесвам Андрей Слабаков и Ернестина Шинова! И, ми е много тъжно, меко казано, че съм безрезервно съгласна с написаното от Андрей! но, и в същото време се радвам, че докати има публични личности като него, има надежда!

Много точно и истинско ,но какво от това,кой ще го чуе.Затова децата ни си тръгнаха и скоро ще сме малцинство в тази страна.Харесвам много Андрей Слабаков ,винаги го слушам с нтерес,умен и колоритен ,а съпругата му красива и талантлива.

Браво, Андрей! По-точно не би могло да се обрисува положението в България

Много харесвам и уважавам Андрей Слабаков, радват ме всички негови изяви и подбуди към народа български.Надявам се да го чуем един ден и да се събудим.Знаем че във всяка една държава при поява на проблем,най-напред се вдигат студентите и младите хора,защо само в Б-я има толкова бездушие и безразличие от страна на младите? Да, има го и това че повече от половината ни млади хора се скитат по чужбина, но трябва да знаят че ТАМ, където и да са,никога няма да стане техният дом.Елате си мили деца, елате да направим Б-я най- прекрасното място на света.Защото на нас българите,много малко ни трябва за да ни завижда целия свят!

с колизеума започва и свършва всяка власт.Хората имат кумири и те не са политиците.защото няма излъшване на любов и благородство…демек човещина..артистите са тези които карат обикновените хора да мечтаят и фантазират…и артистите и само те могат да провокират и манипулират човешкото въображение….в избраната от ТЯХ ПОСОКА…..В ТЯХ Е И НОЖА И ХЛЯБА…ПОРФАВОР МИАМОР

1. Говорим за държава, а то няма такава. Какво е държавно? Къде са Завода за автомобилни гуми, Завода за чорапогащници и много други, които сега са в ръцете на не се знае от народа на кого. За какво се пише само по този ФБ, като както е казал Народа от едно време – Кучето си лае, кервана си върви. Кои го е грижа за нас. Предлагам никой да не гласува. Тогава пак ще изфабрикуват изборите с циганите. Българите вече са малцинство. АЗ НЕ ГЛАСУВАМ !

Браво на Вас господин Слабаков! Това е самата истина!

Всичко,което казва Андрей е истина!Заставам зад думите му.Жалкото е,че нищо не правим,за да отстояваме правата си и да търсим сметка на всички управлявали през тези близо 30години.Те обезпечиха себе си и поколенията,които ще ги наследят…Какво остава за хората?Пропилян живот,без право на никакъв шанс за човешки живот.,.Не искам това да продължава!!!Проблемът е,че нищо не правим,за да променим нещата!Милиардите,които се източват по проекти не отиват по предназначение ,а в джобовете на бюрократи,които се крият зад хиляди страници документация…Важно е документите да са изрядни.По-голяма пирамида от това не знам!В училище нещата също са трагични.Никой не се интересува от работата с учениците,от проблемите,важно е да пишеш протоколи,да отчиташ резултати..За учебниците да не говорим.Важно е издателствата да печелят.Жалко е,че няма една сфера,в която да са нормални нещата!Не мислете,че има свобода на словото.Ако изразя гласно цялата истина ще остана без работа и без подслон.Никога не съм мълчала,но напоследък се улавям,че не ми се говори,защото съм заобиколена от послушници,които приветстват всяка глупост и се чудят как да угодят на силните на деня…А така ми се иска да крещя истината и това да доведе до промяна…

Браво, поздравявам и подкрепям Андрей Слабаков! Всичко това, което той е написал е самата истина! Един достоен българин, който винаги е имал много ясна и точно формулирана гражданска позицкя за нещата, които се случват в нашата държава!
Напълно споделям, ние сме един народ наказан с мизерия и безпътица и без право да търсим отговорност на тези, които ни управляват!
Аз не гласувам, това е моят начин да протестирам!

като не гласуваш няма да се оплакваш че циганите имат права а ти нямаш.циганите гласуват под строй и докато българите не гласуват циганите ще властват.

Съжалявам,че трябва да ви го кажа,но на нас,българите,много,много ни трябва,за да може въобще някой да ни завижда.

Много вярно е изказването му,всичко трябва да се задвижи,нощем ни трябва много кураж и такива ерудирани и харизматични личности!

Запитал ли се е Андрей-защо тук -там някой интелектуалец издига глас на протест,като него ???!!! Къде са т.н. наши „интелектуалци“-духовните водачи на народа ???!!!Или интереса „клати феса/фейса/ „??!!Всеки вижда,чувства,изпитва на свой гръб несгодите,неправдите, теглото на своето съществуване ,НОО нищо градивно не се прави за поправяне на положението … Прав е бил хан Кубрат… Докато всеки не е готов на жертви- няма КОЙ да ни помогне !!!

ДОРМЕОТО!!!!Баща му беше велик!На неговият имидж,тоя го издържат телевизиите с участие в смешни реклами и просташки игри!!!

Абсолютно прав е Андрей Слабаков, и много точно казано! Такива като него ако има 100 000 и нещата ще се променят, но няма, има мрънкащи и криещи се зад завесите! А той го каза точно в десятката!!!

аНДРЮША БЯХ ПРИЯТЕЛКА С ТВОЯТА ТЪЩА. мАМ – ПРИЯТЕЛКА НА ТАНТИ сОФКА/ТАКА И КАЗВАХМЕ НА БАБАТА НА еРНА. кОГАНО ЕДИН ДЕН ЗАПИТАХ, ЗАЩО СЕ КАЗВА еРНЕСТИНА мама ми отговори, че е кръстена на т. Софка Алфандари. Хубаво детство имах ! и чичо Дачо и мама и татко са погребани близо !

Това е истината за нашите кухи управници….

17 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!