fbpx

Андрей Райчев разтърси ефира: Президентът ще събори правителството и ще има избори. Симеонов се държи като фюрер, защото..

Току що в ефира Андрей Райчев предрече, че Румен Радев ще събори правителството и предстоят извънредни избори. Райчев обяви също, че Валери Симеонов се държи като фюрер в стремежа си да стане министър на туризма.

Ето по-интересното от това, което заяви Райчев в „Здравей, България” по Нова Тв:

„Г-н Валери Симеонов говори за себе си в трето лице, иска да стане министър на туризма, той просто ги шантанизира.

Козите, майките, всичко това е фобия.

Симеонов иска да каже – аз ви развалям правителството през септември и отиваме на нови избори или ме правите министър на туризма. Той се държи като фюрер и иска по евтин начин да влезе в обувките на Орбан. Само представете си, ако той стане началник. С нашето могъщество и военна сила, се скарваме с Турция, както и с Русия, тъй като Симеонов обяви, че техния патриарх е мошеник.

Нормално е Румен Радев да се държи така с правителството. Щом има 60 % рейтинг, а те – 20 %, ще се държи така. Рано или късно ще ги събори, това е сигурна работа и очевидно.

Опозицията не е спряла да работи, но те се събарят в момента сами. Разликата е следната – има страшно вътрешно напрежение по скритата линия Борисов – Цветанов.

Борисов си позвали да направи крачки към Русия, а Цветанов отиде в САЩ и със страшно скърцане на зъби каза други неща. Противоречието е е обективно.

Това е скрито напрежение, което не е избило и се надявам да не избие, защото България ще стане жертва на чужди неща.

Има и открито напрежение по повърхността, свързано с кризата в Патриотичния съюз.

Един от вицепремиерите каза вчера за своя началник – ти си страхливец, а за другия вицепремиер – ти си дебел. Какво е това нещо? Имаме остра вътрешна криза и как ще се развият нещата, не знам.

По вероятния сценарий са извънредни избори – наесен, по време на евроизборите или по време на местните избори.”

Даже е закъснял със събарянето на това псевдо правителство от лумпени по рано трябваше да го направи

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!