fbpx

Андреа написа на Митко Пайнера: Димитре, славата няма срок на годност

източник: Dnes.bg

Снимка: Instagram

Сандалът между Андреа и бившият й продуцент инж. Митко Димитров продължава с пълна сила в социалните мрежи. Певицата отново използва своя профил във Facebook, за да се обърне към Димитров и фирмата му Пайнер.
„Димитре, Димитре… относно писмото ти. Аз само Теодора Андреева няма как да бъда, само от факта, че сега си написал това писмо до мен! Славата няма срок на годност, защото не славата ни прави изпълнители, а таланта, амбицията, хъса, но най-вече таланта“, написа бившата половинка на Кубрат Пулев.

„Пишеш, че избягваш да се занимаваш с бивши твои изпълнители. И двамата знаем, че това не е така, имайки предвид подмолните ти номера! Да, отчаяна съм от това, че има още хора като теб в тази държава, прав си! Много съжалявам, че имаш още изпълнители останали, които заблуждаваш по твой начин! Аз се развивам и това си личи по международните проекти, които правя, за които още имаш да учиш“, пише още Андреа и продължава:
„Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно! Ти беше отхвърлен от мен преди време! Наистина концертът не ме засяга, прав си! Засяга ме само мръсотиите, които правиш към мен 4 години и затова реших да играя по твоята схема! Това, че накара едни талантливи момичета да пеят без пари на концерта ти, докато ти прибираш парите от билети и спонсори. Определено това е успех за теб, браво! А относно съобщенията, които ти написах, бяха с цел да се примирим! Но не и да се върна в залязващата ти фирма!“

„Исках да ти дам процент, за да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят. Защото според мен по-добре беше да пробваме с добро, но не ми остави избор! Мога само да съжалявам, че се опитах да открия поне малко добро в теб. Извинявай за което! Не ме изкарвай, че завиждам на колежките ми, те се трудят като луди в името на богатството ти! Ти си за завиждане, но само ако бях в позицията на алчен човек“, пише още певицата и завършва:

„Музиката е всичко за мен и винаги е било така ! Просто не случих на правилният човек! Пожелавам ти някой толкова борбен и истински човек като мен да те наследи, но този човек да бъде истински, доблестен, честен и най-вече да мисли за изпълнителите си!“

Скандалът започна с годишния концерт на „Планета“ в Пловдив, по времето на който Андреа влезе в спор с колегата си Галин. Малко по-късно бившата изгора на Кубрат Пулев се „изля“ във Facebook, като заяви, че „основните поп фолк изпълнители трябва да проумеят, че не трябва да ги е страх да се откачат от някаква си фирма, която им определя нейните си правила и си гледа само нейните интереси“.

„Един алчен човек, който ги манипулира и всячески драпа да държи монопола над всички заведения именно чрез тях, които той ограбва с 30,40, 50 дори 60 процента от хонорарите от участия и 100 процента от авторските права и дигиталните продажби, а те милите дори не осъзнават и едвам намират пари за песни и клипове“, написа Андреа.

Отговорът от Пайнер не закъсня, като в него се посочва, че „бивша певица от каталога на фирмата заля мрежата с измислиците си“.

„Андреа, Андреа… Защо ли вероятната реалност да си бъдеш отново само Теодора Анреева толкова те плаши? Сега вече разбра, че славата също има срок на годност“, пишат от компанията. „Да оплюваш и да лъжеш за хората, с които до вчера си делил трудности и радости, е белег на пълно отчаяние или на неудържима ярост. Не го прави повече. Грозно е“.

„Екипът на „Пайнер“ има предостатъчно работа с актуалните имена от каталога на фирмата. Ти обаче не се умори да се занимаваш с нас. Периодично плисваше измислиците си по нас. Защо винаги в устата ти бе името на фирма „Пайнер“? Защо? Нали приключихме? Твори, развивай се, живей…

Човек би могъл да си направи извода, че по-отмъстителна от отхвърлената жена е само отхвърлената певица“, написаха от Пайнер.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!