fbpx

Ангел Найденов: БСП е изправена пред тежък и съдбоносен избор

Националният съвет на БСП решава кой да е водач на евролистата.
Ангел Найденов коментира пред журналисти, че БСП е изправена пред тежък и съдбоносен избор и със сигурност ще има много емоции. „За мен няма съмнение, най-естественият избор на БСП за водач на листите е Сергей Станишев, всичко останало е достатъчно обидно за нас“, каза той, пише novini.bg.

Председателят на БСП-София Калоян Паргов отбеляза, че левицата е направила пробив на парламентарните избори през 2017 г. с водачите си от гражданската квота. Понякога един симпатизант и непартиен член е по-голям партиец от партийците, коментира той. По думите му водачът трябва да е представител на БСП, но може да е и представител в парламента.

Георги Гергов очаква на пленума да има предложение водачът на листата да е партиец. Редно е Сергей Станишев да бъде, защото иначе даваме лош знак, коментира той. Според Гергов водач ще е Станишев, колкото и на някой да му се иска да е Йончева.

Георги Божинов коментира, че тези две имена са се откроили при номинациите за водач на листата. Предлагам спокойно, демократично да направим своето волеизлияние и който е първи да бъде водач, вторият да бъде втори в листата, в противен случай не може да се преодолее разделението в партията, посочи той преди пленума.

Абе Найденов ,какви 5 лева бе ? Първанов още не може да си прости ,че предложи Станишев за лидер на БСП навремето ,Корумбашев и прочие за нищо не стават ! Така че остава по-малкото зло – Елена !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!