fbpx

Ако сте намерили монета от 1 стотинка, или 1 лев-добър знак, 2 стотинки-помощ от близки…

Смята се, че събирането на предмети от улицата е лошо знамение. Всъщност, нещата на други хора носят енергията на другите хора, което може да навреди много, ако се вдигнат тези неща.

Но само китайците вярват, че с монетите ситуацията е различна. Хората, които са намерили пари , ги съхраняват като пазители и вярват, че те носят късмет, пише „Струма“.

Смята се, че монетата, лежаща на земята, е знак от по-висшите сили, предназначен за търсещия. В зависимост от номиналната стойност на намерената монета, можете да тълкувате този знак по различни начини и сега ще ви кажем точно как.

Парични знаци

Според статистиката, хората намират монети по-често, отколкото банкноти. Работата е, че монетите са по-трайни и привличат повече внимание. Монетата може да бъде отговорът на вашия въпрос, както и знак на съдбата, намеквайки за предстоящите събития в живота ви. Всичко зависи от номиналната стойност, нека разберем какво притежава всеки от тях.

Монета от 1 стотинка, или 1 лев

Ако сте намерили такава монета, вие сте готови за промяна. Това е знак за ново начало, свежи идеи и големи постижения. Ако чакахте знак, за да започнете нещо, ето го. По този начин вселената казва, че скоро ще успеете.

Монета от 2 стотинки

Такава монета е знак, че човек не бива да се опитва да направи всичко сам. Ако имате нужда от помощта на вашите роднини – просто попитайте. Помислете за хората, които ви обкръжават, за хармонията и комуникацията с тях. Повярвайте ми, това ще ви донесе щастие. Запишете монетата като напомняне, че близките са винаги там.

Монета от 5 стотинки

Такова откритие обещава духовно развитие. Това число е символ на вселената и божествената сила. В китайското учение това число е символ на радост. Тя посочва петте най-важни благословии: богатство, щастие, дълголетие, здраве, напредък. Намирането на такава монета е голям успех.

Монета с номинална стойност 10

Ако откриете монета с тази стойност, това е знак, че е време да обърнете внимание на онези неща, които пренебрегвате. Ако трябва да вземете важно решение, повярвайте в инстинктите и разчитайте на интуицията си. Вие ще успеете в бизнеса си. Всичко ще бъде решено във ваша полза.

Монета от 50 стотинки

Тази монета символизира началото на период на чувства и страст. Вече говорихме за силата на числото 5, но тук то се засилва от нулата. Това число се смята за символ на властта, интуицията и възвишените идеали.

Ако бързате, когато забележите монета, това е знак, че е време да забавите темпото си. Ако изпитвате финансови затруднения, това откритие обещава бързо решение.

Независимо дали е вярно или не, зависи от вас. Ние знаем за безбройните лоши знаци, опасни находки и всичко останало. Защо не повярвате и в добрите знаци ?

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

error: Content is protected !!