fbpx

Ако обикаляте световните градове, тези приложения ще ви трябват, имате ли ги?

източник: profit.bg

Кой поне веднъж в годината не се отправя на пътешествие? Лятото е тук – най-наситеният откъм отпуски сезон, т.е. и на пътешествия. Градският туризъм е неизменна част от тях. Тези приложения ще ви помогнат да откриете търсеното кафене, улична храна или пък жадувано развлечение. А също така безплатен интернет, места за настаняване и обществен транспорт.

Airbnb

Ако досега по време на пътуване сте живели в хотели и хостели, то Airbnb ще промени това. Тази услуга ви позволява да наемате квартири от местни жители. Това решение често е по-икономично.

Facebook Local

Специално приложение на Facebook, в което са събрани развлечения, кафенета, ресторанти, пазари, фестивали, концерти с локации и коментари на потребители на социалната мрежа.

WiFi Map

С това приложение ще пестите трафик в роуминг и можете да се свържете към WiFi мрежи в цял свят. Базата му от данни е събрана от самите потребители.

Guides by Lonely Planet

Офлайн гидове и маршрути из над 100 града в цял свят. Има традиционни екскурзии, гастротурове, тематични разходки и карта със забележителности.

Moovit

Това приложение знае маршрутите на градския транспорт в стотици градове в над 80 страни в цял свят.

Uber

Не се ориентирахте как да стигнете с градски транспорт? Използвайте Uber. Тази услуга се предлага в редица столици и големи градове.

Spotted by Locals

Това приложение представлява социална мрежа, в която местните жители споделят места за почивка, ресторанти, кафенета и тайни кътчета от града. Събрани са места от над 70 града в цял свят. Работи офлайн.

Nextbike

Удобен начин да разгледате града. Nextbike е услуга за наемане на колела, предлага се в над 130 града в цял свят. Срещу 1 евро имате 30 минути за обиколки.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

Блиц Новини
Зрителите изригнаха: Ивет и д-р Щонова нямат място на финала в „Денсинг старс”

кадри bTV Голямо разочарование донесе последния епизод на „Денсинг старс”, след който от шоуто отпаднаха Папи Ханс и Ани и Валери Григоров и Дорина. Огромна част от аудиторията е несъгласна с резултата и обвинява bTV и продуцентите на шоуто, че са манипулирали вота. За съжаление, емоцията стига до такива нива, …

Hell's kitchen
Бони гази наред, за да изпъкне в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Не остана много до финала на Хелс китчън и борбата се ожесточава. Дори в отбора на златните, за които награда няма страстите се засилват. Гърдева и Бони меко казано не се харесват, но певицата дотегна и на останалите с напъните си да изпъкне винаги и да получава …

error: Content is protected !!