fbpx

Ако не знаете: Дамите с луксозно возило в насрещното са с предимство! (Видео)

Пловдивчанин засне жена шофьор, шофираща в насрещната лента по улица „Густав Вайганд“ в града под тепетата. По-големият проблем обаче бил наглото поведение, което тя си е позволила въпреки пътното си нарушение, съобщи местното издание Plovdiv24, позовавайки се на гражданския сигнал. С обноски, присъщи на истинска дама, тя повторила няколко пъти на водача на пресрещналата я кола как той трябвало изобщо да не навлиза в участъка, а да я пусне като, цитираме, „кавалер“.

Участникът в ситуацията пише следното:

„Улицата е еднопосочна, а карето в района е добре направено и пресечките са близо една до друга и лесно може да стигне човек където иска, без да нарушава законите. Случва се обаче хора, незачитащи правилата, да влизат срещу движението, така че това не е нещо ново. Вчера, влизайки по „Густав Вайганд“ от кръстовището с ул.“Цар Иван Александър“, видях джип, който беше в насрещното, но предположих, че ще влезе в някой от гаражите, както многократно се е случвало.

Приближавайки до лъскавия автомобил обаче, той тръгна срещу мен. Вече бях далече от кръстовището и реших, че който и да е зад волана на джипа, ще трябва той или тя да ми направи път, защото аз съм в правилната посока. Едва по-късно разбрах, че зад волана на луксозния автомобил стои жена. На краткото видео можете да видите как шофьорката с лека маневра ми „направи път“ и може би очакваше да си сгъна колата на 2 или 3 и да мина през пролуката, широка около метър.

Отне ѝ известно време да разбере, че няма да стане и мина още назад, качвайки се на отсрещния тротоар. Изненада дойде, когато, минавайки покрай нея, видях, че ме нарежда недоволно. На въпроса ми дали знае, че има закони и дали знае какво значи еднопосочна улица, наглостта на дамата мина всякакви граници, заявявайки ми, че аз не съм бил никакъв кавалер, тъй като трябвало още отдалече, като съм я видял, да не съм влизал изобщо по улицата, а да я изчакам, т.е. още от кръстовището с ул.“Цар Иван Александър“.

Тази реплика бе повторена от нея неколкократно. Отказах се от всякакви въпроси и опити за разговор, защото зад мен вече имаше друг автомобил. В огледалото обаче видях, че тя разбира се най-нагло се върна обратно на платното и продължи да шофира срещу посоката на движение. Ако някой орган иска да се сезира и да наложи новата глоба за движение в насрещното, датата на нарушението е 16.05.2018, часът 17:40, мястото – ул.“Густав Вайганд“, а рег. номер е PB 9966 CM“.

Видеото вижте ТУК

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!